Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Simson vagy egy robogó lenne...

Simson vagy egy robogó lenne megfelelőbb számomra? (bővebben lent)

Figyelt kérdés

Sose ültem még motoron, robogón, szóval abszolút kezdőként állnék neki. B kategóriás jogosítványom van, szóval egyelőre 50-esben gondolkodom. A későbbiekben, ha megtetszik a dolog, tervezem a könnyített A1 letételét (125-ös Burgmanunk van itthon).

Maximum 80-100 ezer ft-ot szánnék a dologra. Mit javasoltok? Robogó vagy inkább Simson?

Valami nagyobb testű 50-es kellene, mert 100 kiló környékén vagyok (ezért is akarom majd az A1-et letenni idővel).

2014. máj. 5. 20:16
 1/8 anonim ***** válasza:

Robogóval nem fogsz tudni megtanulni motorozni...

Simson-t, mert az váltós és megismered a motorodat :D.

2014. máj. 5. 20:22
 2/8 anonim ***** válasza:
Azt nem írtad hogy hol szeretnéd használni, de én egy Simsont javasolnék, mert azon megtanulsz váltani.
2014. máj. 5. 20:24
 3/8 anonim ***** válasza:
Ha unod az életed, és szeretnéd a 24 órából 26ot szereléssel tölteni akkor simson!
2014. máj. 5. 20:25
 4/8 A kérdező kommentje:
Igazság szerint elsődleges célként hobbi szinten használnám, tanulásra. De, ha úgy adódik, befognám jó időben munkába járásra a kocsi helyett, ha nem is minden nap.
2014. máj. 5. 20:26
 5/8 anonim ***** válasza:

Bírom azokat a Simsonosokat akik azt az érvet tudják felhozni, hogy ezen meg lehet tanulni váltani, mert ugye a nagy motoron nem lehet megtanulni váltani?

Egyébként mindegy hogy robogó vagy Simson ha szerencséd van, karban tartod akkor minden rendben lesz vele.

Személy szerint a „nagy” csomagtér, külön olajozás miatt, nagyobb testsúly miatt én a robogót előnyösebbnek tartom, de ha csak hobbi célra, tanulásra akarod akkor amelyiket olcsóbban találsz.

2014. máj. 6. 06:08
 6/8 anonim ***** válasza:
Én robogót vennék a helyedben.
2014. máj. 6. 10:22
 7/8 anonim ***** válasza:

Nagymotoron is meg lehet tanulni váltani, természetesen.

Viszont ott már azért van erő is, és sokkal könnyebb az erővel foglalkozni, ha már nem kell a kuplunggal és a váltással kínlódni. Nekem legalábbis ez a véleményem. Robogózni nem nagy kunszt, azon max a kanyarban való döntögetést lehet megtanulni.

2014. máj. 6. 13:56
 8/8 A kérdező kommentje:

Köszönöm az eddigi válaszokat. Sajnos nem vagyok egy határozott típus, így még mindig nem döntöttem. :)

Simson mellett akkor tudtok pár olyan robogót mondani 80-100 ezer ft-ért, amin elférek a nagydarab testfelépítésemmel? :)

2014. máj. 6. 17:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!