Simson vagy egy robogó lenne megfelelőbb számomra? (bővebben lent)
Sose ültem még motoron, robogón, szóval abszolút kezdőként állnék neki. B kategóriás jogosítványom van, szóval egyelőre 50-esben gondolkodom. A későbbiekben, ha megtetszik a dolog, tervezem a könnyített A1 letételét (125-ös Burgmanunk van itthon).
Maximum 80-100 ezer ft-ot szánnék a dologra. Mit javasoltok? Robogó vagy inkább Simson?
Valami nagyobb testű 50-es kellene, mert 100 kiló környékén vagyok (ezért is akarom majd az A1-et letenni idővel).
Robogóval nem fogsz tudni megtanulni motorozni...
Simson-t, mert az váltós és megismered a motorodat :D.
Bírom azokat a Simsonosokat akik azt az érvet tudják felhozni, hogy ezen meg lehet tanulni váltani, mert ugye a nagy motoron nem lehet megtanulni váltani?
Egyébként mindegy hogy robogó vagy Simson ha szerencséd van, karban tartod akkor minden rendben lesz vele.
Személy szerint a „nagy” csomagtér, külön olajozás miatt, nagyobb testsúly miatt én a robogót előnyösebbnek tartom, de ha csak hobbi célra, tanulásra akarod akkor amelyiket olcsóbban találsz.
Nagymotoron is meg lehet tanulni váltani, természetesen.
Viszont ott már azért van erő is, és sokkal könnyebb az erővel foglalkozni, ha már nem kell a kuplunggal és a váltással kínlódni. Nekem legalábbis ez a véleményem. Robogózni nem nagy kunszt, azon max a kanyarban való döntögetést lehet megtanulni.
Köszönöm az eddigi válaszokat. Sajnos nem vagyok egy határozott típus, így még mindig nem döntöttem. :)
Simson mellett akkor tudtok pár olyan robogót mondani 80-100 ezer ft-ért, amin elférek a nagydarab testfelépítésemmel? :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!