Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Mit erőlködtek az 1,2 1,3...

Mit erőlködtek az 1,2 1,3 1,4-es autók tulajdonosai?

Figyelt kérdés

Még az 1,6 ok se mennek igazán csak a turbósok.

Napi 1-2 de van mikor jóval több ilyen hülyével találkozok.

A legtöbb a seggembe mászik tol! Minta ő annyira menni akarna csak én tartom föl azt ha sokszor még segítenem kell hogy fejezze az előzést. Ha meg sikerül megelőznie, akkor meg beáll elém és ugyan annyival megy csak előttem.

Pályán is levillog 130nál akkor gyorsítok 150re külső sávba ki. Oszt be áll mögém. Visszaásítok 130ra és ottmarad. Vagy az következő elemelkedőn utolérem mert visszalassul 120-ra.

2014. máj. 5. 11:10
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
Nem tudom mit kell itt bárhuzamokat húzni a motor és a sebesség közt. Bár igazából a kérdező " 180 felett is húz " kommentje sokat elárul a saját stílusáról. Nekem is van 3 literes 250 lovas dízelem mégis betartom a 130-at, pedig mehetnék 230-al is, csak én már túl vagyok azon, amit a sok aszfaltbetyár hisz, hogy attól lesz a nagymenő mert le tud nyomni egy pedált a lábával...
2014. máj. 5. 21:58
 12/12 anonim ***** válasza:

"Nekem 180-ról még húz rendesen ;-)"

Én meg 170-nél rakom a harmadikat, ha úgy hozza a sors, és akkor mi van? :D

Autó alapján nem ítélek meg senkit, de én is találkoztam már olyannal, aki azt hitte a 70-90 lovas gépsárkányra, hogy Porsche 959.. :D

Én pl autópályán nem nagyon szoktam villogni, meg türhő mórjára közlekedni, bár néha sikerül rendesen túllépni a megengedettet. De akkor sem mászok bele a belső sávban szüttyögő nyakára, megvárom amíg befejezi az előzés, kisorol és megyek a dolgomra. Volt olyan, hogy beestem elég nagy tempóban egy ilyen sor mögé, belső sáv 100-110.. várok türelmesen a soromra, amikor egy zöld 1.4-es F Astrából az apuka nekiáll villogni, hogy takaroggyak má' előle. Mert ha valami rizsrakétával vagyok oké, de egy szemmel láthatóan kétszer akkora autóval voltam bakker :D

Majd amikor a külsőben volt annyi hely két kamion között, akkor zord morckomor tekintettel megpróbált megelőzni !jobbról!, hátsó ölésen anyuka meg a kisgyerek.. Jó fej voltam beengedtem. :)

Aztán amikor vége volt tömegnek a belső sávban, akkor folytattuk utunkat, igaz én kb kétszer annyival mint ő, de ő akkor is májer, mert megelőzött jobbról :D

Tudnék még N+1 ilyet mesélni, de mindnek ugyanaz a lényege. A hülyeségre nincs ellenszer. Az ilyenekre figyelni kell, óvatosnak kell velük lenni, mert ki tudja miben van még nyaktól felfelé eltájolva.. és mosolyogni kell rajtuk. Ilyeneken felesleges idegeskedni.

2014. máj. 5. 23:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!