Minek sötétítik be az üveget a drága luxus autók tulajdonosai?
Figyelt kérdés
Én nem tenném. Lássák csak, hogy egy 20-30 millás kocsiban ülök.
De a legtöbb fekete üveggel van.
Miért?
2013. máj. 19. 12:57
1/7 anonim válasza:
Valamiért szeretnek elszigetelődni. A házukat is magas kerítéssel veszik körül. Talán azért nem akarják, hogy lássák, milyen jómódúak, nehogy megkörnyékezzék őket a betörők vagy az APEH.
2/7 anonim válasza:
Nem melegszik fel a napon, szebb is a kocsi tőle.
3/7 anonim válasza:
ültél már sötítített üvegű autóba? én a héten ültem egybe előtte még soha..és nagyon megtetszett sütött a nap nagyon..hát beültem és érezhetően nem tüzött be úgy a nap az autóba kellemes érzés volt. és még a szememnek is jót tett hogy nem vakít a nap.
4/7 anonim válasza:
Nekem is le van sötétítve a fekete Mercim. Hogy miért? Sokkal jobban néz ki, nem az a hülye átlátszó fos, nem zavar az arcomba sütő nap, hűvösebb van az autóban, nem melegszik fel a nyári melegben az utastér annyira, illetve engem baromira zavart h mindig mindenki beakart, meg be is nézett a kocsimba. Hát így már nézegethetnek. Ez egy intim szféra. Azért amiért a házakon is van redőny, függöny.
5/7 anonim válasza:
Egyszer vezettem lesötétített autót este. Olyan volt mint este is napszemüvegben vezetni.
Nagyon gáz volt...
6/7 anonim válasza:
Az én kocsim is lesötétített lenne (ami nem luxuskocsi), ha átmenne fóliázva a vizsgán.
Egyrészt szebb vele a kocsi, de ami fontosabb, nem melegszik úgy be, és szűri a káros sugarakat. Persze nekem nem kellene teljesen fekete fólia, elég, ha csak jól szűr, és nem teljesen átlátszó.
7/7 anonim válasza:
Az enyém is le lenne sötétítve, ha nem lenne ilyen nagy macera...
Én az arab világban éltem egy darabig, bizony ott aranyat ért a sötét üveg..pedig fullra ment a klíma.
Itt is jó lenne... asszem mindenkinek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!