Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Eladtam a motorom, a vevő...

Eladtam a motorom, a vevő tönkretette és vissza akarja vetetni! Vissza kell vennem? Többi lent! Sürgős

Figyelt kérdés
Tegnap eladtam a motorom, nagyon szép és moturikusan is jó állapotban volt. (50es kismotor) Kipróbálták, rendesen meleg motorral, ment vele a srác pár kört, rendesen kipróbálta, átnézték stb. A motor nálam is hibátlanul üzemelt az elmúlt fél évben, mert fél évet volt nálam. Elvittem nekik a motort mert 40 kilómétert nem akarta az apja, hogy főúton mennyen vele. Amint leraktuk elment vele a srác motorozni, és mire hazaértem (kb 1 óra) Hívnak, hogy szar, nem lehet vele menni. Ma meg úgy hívtak fel, hogy rengeteg hibát felsoroltak. Pl.: "Az aksi szar!" kb 1,5 hete nem volt beindítva a motor, mégis pöccre indult hidegen, minden elektronika működött. Nem értem, vegyem vissza, mert megkérdezett egy szerelőt, és ő azt mondja vegyem vissza, mert 150.000ft a javítás...könyörgöm 200.000at fizettek az egész motorért! Mit tegyek? Vissza kell vennem ilyen esetben? Vagy ne is foglalkozzak vele ilyen esetben? Tanácsokat tapasztalatokat, esetleg olyan szabályokat amiket ilyenkor nekem tudnom kell. Mindenki véleményére kiváncsi vagyok.

2014. máj. 4. 21:24
1 2 3
 21/21 anonim ***** válasza:
Nem kell visszavenned. Magánszemély vagy, nem kereskedő. Ha ők aláírták az adásvételiben, hogy megtekintett vagy kipróbált állapotban, akkor röviden ez van. Bár nem hiszem hogy gond lenne a motorral, csak apukának nem tetszik a gyerek új szerzeménye. (Ismerős ez nekem is... :))
2014. máj. 5. 08:07
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!