Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Autóponyvával milyen tapasztal...

Autóponyvával milyen tapasztalataitok vannak?

Figyelt kérdés
Megvásároltam életem első autóját. Viszont egyenlőre garázs nincsen, az utcán parkol lakótelepi parkolóban. Az autó napi használatban van, majdnem minden nap használjuk. Érdemes lenne rá ponyvát venni, hogy védje kicsit? Mennyire körülményes a ponyvát leszedni illetve visszarakni?
2014. máj. 3. 19:48
 1/3 anonim ***** válasza:
Attól függ, hogy milyet veszel. Az enyém nagyon könnyű, egyszerű levenni, rátenni. Ennek hátránya, hogy a szél is le tudja kapni. Ráadásul, ha nem zárt udvarban tartod, nemcsak a szél kapja le, lehet, hogy hamarosan új gazdája lesz. Az viszont igaz, hogy az autót nagyon védi a portól, a port és egyéb koszt is tartalmazó esőtől.
2014. máj. 3. 19:57
 2/3 anonim ***** válasza:
Arra figyelj ponyvánál, hogy vizes, nedves autót SOHA ne takarj le, főleg ne hosszú időre!
2014. máj. 3. 21:19
 3/3 anonim ***** válasza:

szerintem a ponyvás autócsalogatóbb a tolvajoknak, hisz arra gondolnak, hogy csak védesz valamit ha letakarod.

utcán én nem ponyváznék. pedig megfordult a fejemben amikor egy 3-4 tenyér széles madár fos adagot találtam az oldalán.

2014. máj. 3. 21:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!