György24 kérdése:
Rotacios kapat szeretnék vasaroli milyet érdemes venni milyen tapasztalataitok vannak pl HONDA Robi melyiket ajanlanatok?
Figyelt kérdés
2014. jan. 18. 15:01
1/5 anonim válasza:
Briggs motorossal van tapasztalatom. 15 éve megvan és csak olajat és légszűrőt kellett rajta cserélni. Azt mondják a Honda is jó.
2/5 anonim válasza:
Csatlakozom az előttem szólóhoz, nekünk is olyan van és nincs vele probléma. Amikor vettük, nekünk is azt mondták, hogy csak olyat szabad venni, ami BRIGGS AND STRATTON motorral szerelt.
3/5 anonim válasza:
mekem ilyen van: [link]
4 éves,eddig csak a benzint ontottem bele,légszurot tisztítottam és az olajat cseréltem. Nem nagy teruleten használom,csak kapálásra,de arra megfelel.
4/5 A kérdező kommentje:
És a Robi-ikról mi a véleményetek?
2014. jan. 19. 09:01
5/5 anonim válasza:
1. vagyok
Én már leírtam. Az egy briggs motoros robi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!