Olajat szeretnék cserélni az autómban meg a C corsánkban. Honnan vegyem meg szerintetek a két autóra való cuccokat, hogy ne is vegyek sz@rt, meg esetleg pár ezer ft. Om meg is maradjon?
ezekszerint először csinálod?
mennyi az a pénz amit rászántál, és mennyit szeretnél spórolni, mondjuk okosba?
Vannak a neten különböző olaj web shop-ok, ahol kedvezményesen, tudod megvásárolni az autódhoz az olajat + vannak szettek, amik tartalmazzák az autódhoz előírt olajat és a szűrőket. A múlt évben ilyen oldalon keresztül rendeltem 6liter Total 5w30-as olajt, levegőszűrőt, olajszűrőt, pollenszűrőt és mindenért fizettem 16 vagy 17 ezret. Idén a bárdinál vettem meg az olajat és az 5 liter olajért fizettem csak 15 ezret.
www.filterabc.hu de van pár ilyen oldal. Remélem tudtam segíteni.
Csak óvatosan a nagyon noname webshopokkal meg a "fű alatt tudok olcsó olajat tesó" beszerzéssel:
Veszel valami ilyen szőkített szar használt fritőzolajat aztán dobhatod ki a kis Corsát...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!