Hol vegyek motoros cuccokat?
Figyelt kérdés
Fiamnak (14) karácsonyra motoros felszerelést szeretnék venni. (kesztyű, protektor, szemüveg, bukósisak.??) A neten gondoltam körülnézni. Tud valaki ajánlani korrekt oldalt. Jót szeretnék venni. (és persze jó áron)2013. nov. 26. 14:37
1/4 kiro113 válasza:
apród,jófogás itt elég olcsón meg lehet szerezni őket.
2/4 anonim válasza:
Felpróbálás nélkül sehonnan.
Mindent, de főleg a bukót fel kell próbálnia. A fejkörméret, és egyéb méretek nem mérvadóak. Jobb esetben nem egy szabályos golyó a feje, és minden sisak eltérő formájú lehet.
Protektoros cuccokat meg szintén, hiába jó a méret ha a protektor nem jó helyen van.
(anno én vagy fél órát próbálgattam 2 féle motoros nadrágot meg kabátot, hiába tudtam hogy milyen méret kéne belőle, végül más méret lett jó)
3/4 anonim válasza:
Egyébként pl Shox-ban elég jó cuccok vannak. És szoktak lenni kedvezmények/akciók is.
4/4 anonim válasza:
rmcmotor.hu bembomotor.hu kelomotor.hu
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!