Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Mi lehet a baja a simsonnak?

Mi lehet a baja a simsonnak?

Figyelt kérdés
Ha gázt húzok neki akkor el kezd egy picit ciripelni. Nem tűgörgő az biztos, mert 1 hónapja volt szakembernél és kicsrélte, meg az erősebben zörgött mint most. 2 napja kezdte el, 1 hete meg nincs olyan erő benne. Talán a gyűrű kophatott vagy törhetett el? Szakember azt mondta hogy az is sokáig kitart még.

2014. ápr. 30. 15:51
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:

Ciripelni felső tűgörgő szokott.

Van olyan hogy két hetet bír ki mert nem jóféle....

2014. ápr. 30. 16:52
 2/15 anonim ***** válasza:
de még a karbi is zöröghet....
2014. ápr. 30. 16:52
 3/15 A kérdező kommentje:
Értem, de ha eltörik véletlen a gyűrű annak milyen jelei vannak?
2014. ápr. 30. 17:12
 4/15 kata kata ***** válasza:
Csökken a motor teljesítménye.(kompresszió).
2014. ápr. 30. 17:50
 5/15 kata kata ***** válasza:
Ja és ha olyan helyen törik el akkor beleakad az átömlő csatornába és törik a dugó is!Inkább szedd le a hengert és nézd meg nem e a gyűrű tört el mert az is ad ilyen hangot!
2014. ápr. 30. 18:03
 6/15 A kérdező kommentje:
Én is a gyűrűre tippelek, mert mikor a tűgorgő zörgött, akkor semmi baja nem volt, de most gyengébbnek érzem a motrot, elindulásnál is lehet érezni. Meg a zörgésnek is más hangja van, halkabb.
2014. ápr. 30. 19:27
 7/15 kata kata ***** válasza:
Szereld szét,mielőtt nagyobb kárt csinál!
2014. ápr. 30. 19:31
 8/15 A kérdező kommentje:
Az a baj hogy nem merem lehúzni a dugóról a hengert. Nem tudom mien szerszám kell, amivel vissza tudom 'bújtatni' a dugót a hengerbe, megkarcolni meg nem akarom. :/
2014. ápr. 30. 19:37
 9/15 anonim ***** válasza:

Gyűrű nem ciripel,ha eltörik akkor azzal nem mész sehová!És akkor fémes csattanást lehet hallani!

Mennyire volt szakember az a szakember?

Esetleg nem lehet hogy nem járattad be rendesen?vagy nem jó olajat használsz?

2014. ápr. 30. 19:37
 10/15 kata kata ***** válasza:
Ebben az esetben baráti, ismeretségi körben kérjél segítséget.Vagy szerelőhöz vidd el.Azt hittem,véltem,hogy már jártas vagy ebben.
2014. ápr. 30. 19:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!