Mi lehet a baja a Simsonnak?
Figyelt kérdés
ha be melegszik akkor gázra be horkol új 280 as Isolator-ral is és le áll kis kondi,gyújtó tekercs meg fog halni vagy kiput égessem ki? karbinál keressem hibát? lég szűrő nem lehet mert új van benne ... köszi előre is ! ha valaki valamit nem ért kérdezzen vissza csak már szét ver az ideg!2013. aug. 14. 19:10
1/9 anonim válasza:
Gyertya gond lesz. Ezek a mai isolatorok valami rettenet sza*rok. pár nap után megadják magukat. vegyél bele brisket, nekem is az van, eddig nem volt vele gond.
2/9 anonim válasza:
Úgyvan, nem jó hőértékű a gyertya, és márkásabbat vegyél, megéri. Motoros boltban tudnak segíteni.
3/9 anonim válasza:
ngk champion v brisk ezeket tedd bele. isolatorból csak a régit tedd bele ha találsz az ér valamit amire jó sötétzöldel van irva h isolator
4/9 A kérdező kommentje:
meg van a hiba hiába éjjel 11 van de akkor se hagyott nyugodni át néztem a kábeleket az álló részen és tessék mozog a kondi közepe meg mozgattam a kábelt és ehh mozog oda teszem a csavar húzót enyhén mozgatom és el forog. meg szakító be van égve . Árba hány forintól érdemes venni vagy német minőségű am Simsonbolt.hu n van ? és köszönöm szépen a segítséget :)
2013. aug. 14. 23:07
5/9 A kérdező kommentje:
vagy német minőségű am Simsonbolt.hu n van sorry am helyett ami :)
2013. aug. 14. 23:08
6/9 anonim válasza:
Az a tapasztalatom, hogy az eredeti német cuccok túl drágák értékükhöz képest. valóban jó minőségű, de sztem nem ér annyit. Én jó minőségő, közepes árkategóriájú cuccokat szoktam venni sima motoros boltban.
7/9 anonim válasza:
Biztos elektromos hibája van? Ha gyújtás baja lenne, kihagyna néha, vagy simán leállna.
Nem fals levegőt szív valahonnan? Főtengelyszimering, stb...
8/9 A kérdező kommentje:
köszi szépen a segítségét jó lett kond/ főtengely szimering mellől szívta a farsot:)
2013. aug. 16. 07:11
9/9 A kérdező kommentje:
kond már kondi :D
2013. aug. 16. 07:12
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!