Nem tudom, mi baja lehet a Simsonnak (? )
Sógorom elmondása szerint jól indul, megy, a 2-3at is viszi, és függetlenül attól, hányasban van, mennyivel megy, milyen teherrel, stb, egyszer csak megáll.
Még nem tudtam beszélni vele pontosabb infóért (fulladozva, szép lassan, vagy hogy áll le)
Segítenétek?
Én a karburátorra, vagy a légszűrőre, esetleg a kipufogóra tippeltem, de azt mondta, ezeket már megnézte...
Köszönöm, erre nem gondoltunk!
Esetleg valaki valami érdemleges választ..? :)
Tudom én, hogy látatlanban nehéz, és köszönöm is, hogy próbálkoztál, de az a baj, hogy sógorom nagyapja (aki jobban ért hozzá, mint mi), ezeket mind megcsinálta már..
De szerintem a biztonság kedvéért (és mert jobbat nem tudunk) megismételjük ezeket.. :)
A karburátor biztos nem lehet a probléma (most jött az infó), a leállás olyan, mintha elfogyott volna a benzin, a fordulatszám esett, de tele volt a tank..
Úgyhogy lehet abban valami, amit mondtál :)
Köszi szépen!
Kipróbáljuk, remélem, jó lesz..
Van benne ilyen cucc?
Bár nemírtad, hogy leállás után hidegen megint beindul-e.
Simson klubnál van egy-két hozzáértő.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!