Simsonnak mi baja lehet, ha 4 ütemű motorolajjal van használva?
Figyelt kérdés
2012. márc. 14. 19:29
3/8 anonim válasza:
És ezt miként szándékozod kivitelezni?!
4/8 anonim válasza:
Hová szeretnéd tölteni azt a bizonyos négyütemű motorolajat?
Ha a váltóba töltöd, akkor a szerkezet köszöni szépen, jól fogja érezni magát, esetleg a kuplung csúszhat, ha nem megfelelő a viszkozitás. Nem mellékesen a váltóba amúgy sem 2T olajat szokás önteni.
A benzinben elkeverve viszont nem biztos, hogy teljes lesz a siker. A kétüteműekhez tervezett olajok nagyon jól elegyednek a benzinnel és eléggé alacsony a hamutartalmuk, kevés lerakódás marad utánuk. Mármint ahhoz képest kevés, hogy mennyi ég el belőlük. A négyüteműekben használt olajok nem biztos, hogy olyan jól keverednek a benzinnel (nem létfontosságú ez náluk) és volt már rá példa, hogy egész hatékonyan kormoltak.
5/8 anonim válasza:
Rövid távon nem lesz baja.Én is egyszer azt raktam bele , menni kellet és nemvolt más itthon ( diesel buszba valót de szintetikus volt)20-40 km mentem és hiba nemvolt.Persze 2T olajat keverj a benzinbe.A váltóba meg 10w40 est.Veszel bele valami fél szintetikus 2T és hibátlan lesz.Ha teheted ne Mol Arol 2t kiszámolod 2x 0,5 liter 1200 körül van ,1300-1500 körül már van márkás fél szintetikus.
6/8 A kérdező kommentje:
ma 20:44
A MOL Dynamic 2T megfelelő?
2012. márc. 14. 21:12
8/8 anonim válasza:
A 4T olaj nem keveredik normálisan a benzinben és nem ég el. Vegyél normális 2T olajat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!