50-100ezer reális, korrektnek mondható, hengerfejes 11 éves Matizra?
Ma reggel mondta a szerelő, hogy hengerfejes, és ennyi lenne, de nem tudja megmondani, csak ha majd utánanéz az áraknak, stb.
Ez szerintetek reális ár?
mert kb. az agyam eldurran azóta..nincs ennyi pénzem rá...:(
köszi
Ha valóban hengerfejes, akkor reális. 50 fölé is mehet böven, mert ki tudja mekkora a gond?
Azért egy hengerfej gátszakadást megcsinálni vagy cserélni a hengerfejet nem olcsó. Erre rájönnek a tömítések és a munkadíj.
Bízol a szerelöben? A szomszéd kocsijára is horribilis összegeket kért volna a szerelö, a tulaj apja kiröhögte öket (mert értett hozzá), hazavitette a kocsit és megcsinálta a nyugdíjas otthon. A szerelök több kárt tettek mint hasznot, mert vizet töltöttek a motorolajra és ezzel akarták bizonyítani hogy mekkora a baj.
Persze a leállás elötti tünetek ezt nem támasztották alá...
köszönöm a válaszokat, igen, rosszul fogalmaztam, mert tiszta ideg vagyok...kell a kocsi a munkához...
90%ban bízok a szerelőben, hozzá hordjuk évek óta...sajnos nincs ismerősöm aki meg tudná csinálni, nem is értek hozzá egyáltalán..szóval muszáj vagyok vinni szerelőhöz...csak most bejátszott a 10% nembízok, mert már a 50ezertől is eldobtam az agyamat, azért írtam ki a kérdést...
köszönöm
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!