Barátnőm benzinkúton dolgozik és mesélte, hogy drágább autók közül amibe ilyen 2-3000-kért tankolnak az 10-ből 8 esetben BMW, ennek mi a magyarázata?
Tegnap én is kaptam a pofámra a szokott kutamon, hogy mi történt velem, hogy 2000-ért tankoltam! Ja, a fűnyíróba vittem kannában benzint. :D
Mellettem tankolt a helyi zöldséges 5000-ért a 10 éves Passat-ba, de sokszor láttam már péntek délután fiatal srácokat Mercedes-be tankolni 4000-ért.
Biztos mindnek ereszt a tankja mi?
A hiba az tény, hogy létezik.
Én például csak egyféle kúton tankolok tele, a többin csak néhány litereket, ha már muszáj. Engem is biztos megszólnak ilyenkor, de nagyon nem érdekel.
De az se mindegy, hogy 2-3,vagy 4-5 ezerért tankol valaki és hogy milyen fogyasztású autóba, benzinesbe/dízelesbe.
Van egy másik véglet is, amelyik el is henceg azzal, hogy ő folyton tele tankol, ez sznob és butaság is, mert hiába tankol a másik apránként, lehet, hogy annyit, vagy többet megy.
Múltkor pont úgy jártam, hogy egy hosszú útról visszafelé tankolnom kellett, a várostól 10 km-re. Tankoltam 2500 forintért, kp fizettem, a pénztárosnak csak gúvadt a szeme, amikor látta, hogy néhány köteg 20 ezres közül szedtem elő (a kisebb összegek kifizetésének esetére hordok kpt és amiatt, mert nem mindenhol fogadnak el kártyát - itt nem kutakra gondolok) 1 db 2000 és 1db 1000 forintost, majd tartottam a kezemet a visszajáró 500-ért. Biztos gondolta, hogy ez egy fillérbszó.
5-ös BMW-be már láttam én is tankolni "menő kisugárzású" gyereket 1000 Ft-ért, amint előre kiszámolt 20-50 Ft-osokból fizetett ki a kutas markába nyomva.
Biztos feltörte a malacperselyt :D
Amúgymeg mi van akkor?
Nekem is szüleim tankolják a kocsimat Audi A3(8p singleframe) nem sokkal, hetente, kéthetente adnak 5000 Ft-ot de ha hétvégén kerülök egyet a haverokkal teszek bele én is 2-3000 Ft-ért. Tessék meg lehet szólni, de nem különösebben érdekel... 18/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!