Melyik benzinkuton van magyarorszagon a legminőségibb gázolaj?
Figyelt kérdés
2013. nov. 6. 21:42
1/9 anonim válasza:
legminőségibb? Ez a szó mit jelent? Tanulj már meg magyarul apám...
2/9 anonim válasza:
Egyiken sem. Menj at a nyugati hataron, idehaza kb. mindenutt a MOL altal gyartott gazolajat kapod, ami megfelel a szabvanyoknak.
3/9 anonim válasza:
Én itthon a Shellnél szoktam. De amikor Bécsben kapott az autó egy kis Shell gázolajat, szárnyakra kapott.. Hoztam is haza pár kannával.:) 9 éves, 2.5-ös A6 kombim van.
5/9 anonim válasza:
Magyarországon pár nyugati határhoz közeli OMW kutat leszámítva MINDENHOL - ismétlem - MINDENHOL a MOL által gyártott gázolaj kapható. A saját márkás kutak - pl. a shell - sem változtat a gázolajon, csupán hozzáad némi adalékot. Ez sokat nem segít rajta...
6/9 anonim válasza:
az kizárt dolog, hogl enne akk a shell 100 oktános nitro benzin ha?
8/9 anonim válasza:
A gázolaj mellett a benzin is mindenhova a százhalombattai finomítóból megy. Így elméletileg nincs eltérés, legfeljebb az egyes kúthálózatoknál más adalékot öntenek a tartályba. Ha beöntik...
Többek között az oktánszámnövelést is adalékok kal érik el, de az autód sűrítése úgysincs megemelve, 95-össel se csörögne be.
9/9 anonim válasza:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!