Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » NKH műszaki szigorú?

NKH műszaki szigorú?

Figyelt kérdés

Külföldről hoztam be egy autót, regadód kifizetem és vinném is NKH-hoz műszakira.

Úgy tudom az a legszigorúbb műszakiztatóhely.

Mi az, amit feltétlen át kell néznem az autón, hogy elsőre átmenjen?

Előre is köszönöm.

2014. ápr. 29. 18:45
 1/4 anonim ***** válasza:

Elméletben nem lehet különbség a követelményekben. A szabályok megvannak, mérni ugyanúgy mérnek a magán helyeken is, szóval gyakorlatilag csak az ár, illetve az ügyintézés ideje változik.

Tökéletesnek kell lenni:

-fékrendszernek

-kormányműnek

-felfüggesztésnek

-világítóberendezéseknek.

Környezetvédelmi határértékeknek is meg kell felelni.

Keress egy olyan helyet, ahol először átnézik, ha kell megjavítják, majd utána már viszik is a vizsgára. Sok ilyen műhellyel egybekötött vizsgahely van, csak ezek drágábbak.

2014. ápr. 29. 19:27
 2/4 A kérdező kommentje:

Apa autószerelő, kasztnis, és festő.

Már pár éve segítek neki, szeretem ezt a szakmát, szóval valamilyen szinten már kezdem átérezni, mit s hogyan.

Ő át tudja nézni hogy mi a rossz, csak konkrétan az érdekel, hogy mit néznek :)

Köszi, ment a zöld pacsi :)

2014. ápr. 29. 21:39
 3/4 anonim ***** válasza:

Ezen kívül még ezer dolgot néznek.

Megfelelően rögzített ülés, nem szálszakadt biztiöv, fóliázás szabályos-e, csilliómillió dolog.

Amiket írtam azok csak a legfontosabbak.

2014. ápr. 29. 21:49
 4/4 A kérdező kommentje:

Nincs fóliázva a szélvédő, öv szép mint az új, viszont nehézkesen megy vissza, ez nem tudom baj-e?.

A vezető ülés oldala kivan szakadva a sok ki-be szállástól, de jól rögzítve van.

2014. ápr. 29. 22:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!