Műszaki vizsgán átmegy az autó, ha az egyik (! ) kerék kopásjelzője majdnem egy vonalban van a profilmélységgel?
Figyelt kérdés
2014. ápr. 23. 16:53
1/7 anonim válasza:
Hát szerintem nagyon nem.
Szerintem rakj rá valami olyat ami még nem annyira tré. Ha nincs gumid és kell olcsón hirtelen akkor írj privátot nekem van 1 teherautónyi osztrák gumim biztos találunk benne olyat ami neked kell
2/7 A kérdező kommentje:
hát ha nem menne át, akkor inkább veszek most egy garniturát, mert amugy a többi is csere érett, de azok még azért jóval a jelzés fölött vannak.
ezt a nyarat még ki akartam húzni vele... :S
2014. ápr. 23. 17:19
3/7 anonim válasza:
A gumiabroncs az első, s szinte legfontosabb biztonsági berendezés az autón. Kopott, vagy alig futott, de öreg gumival autózni öngyilkosság.
A vizsga elsődlegesen a járműt biztonsági szempontból értékeli, így veszélyes gumikkal nem engedhető át.
4/7 A kérdező kommentje:
rendben, köszönöm a válaszokat!
Akkor csere
2014. ápr. 23. 17:59
5/7 anonim válasza:
Ha a futófelület MINDEN PONTJÁN megvan az 1.6 mm profilmélység akkor nem. De ha már a kopásjezőnél tart a gumi, akkor a szélein régen nincs meg ez a mélység.
6/7 A kérdező kommentje:
köszi!
a válaszokat. A gumi cserélve lesz
2014. jún. 22. 19:24
7/7 anonim válasza:
Elvben átmenne, de az a helyzet hogy a teljes futófelületen meg kell lenni az 1.6 mm-es profilmélységnek, ez viszont gyakran nem teljesül hiába látod hogy ott ahol a kopásjelző van még megvan ez ez érték. A szélein átlában hamarabb elfogy a gumi. Vagy ha túlfújtan volt használva többnyire, akkor meg középen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!