Egy ilyen tuningolt kocsit engednek használni a forgalomban? És műszaki vizsga?
oldal alján láthatjátok róla a képeket.
minden lökhárító cserélve van rajta. így lehet használni közúti forgalomban és a műszakin is átmegy?
már miért ne menne át?
az hogy milyen lökös van rajta full mindegy az autó használhatóságát illetően.
a futómű,fékek,lámpák,káros anyag kibocsátás stb ezek a fő szempontok,ezeknek kell megfelelni műszakin.
hogy gyári vagy utángyártott vagy egyedi a lökhárítód az mindegy.
egyébként ez a tigra air ride rendszeres,tehát nem ül mindig ilyen alacsonyan,gombnyomásra emelhető.
A múltkor feltettem egy kérdést:( http://www.gyakorikerdesek.hu/kozlekedes__autok-motorok__561.. )
,amelyben a lámpák cseréjét kérdeztem elsősorban. és jöttek a válaszok, hogy: "Azt, hogy engedély nélküli átalakítás miatt nem kap forgalmi engedélyt az autó, tehát egyáltalán nem használhatod majd közúton. "
A képen látható Tigrának a lámpáit is cserélték pl, nem csak a lökhárítóját.
Ezt honnan tudhatom, hogy mi az,amit szabad, és mi az, ami miatt nem mehet át a műszakin?
Vagy ezt úgy értik, hogy a saját magam által szerelt dolgokat nem engedélyezik, csak szakember csinálhatja, vagy csak a ledeket,lámpákat nem engedélyezik?
előre is köszi. :)
Azok a lámpák kerülhetnek beépítésre, amikben megvan az E jelölés. Ha ez benne van, akkor rakhatsz bele angel eyest, ledeset szinte bármit, kivéve a xenont :D
Az 5/1990-es KÖHÉM rendeletben van leírva minek kell megfelelnie az autónak.
köszi!
dirtboy:
említetted, hogy air ride rendszeres. de air ride rendszert is csak úgy lehet beszerelni, ha meg van rá az engedély, igaz?
És az "E" jelölés ez hol látható?
Ha netről rendelem, akkor tudni fogom, hogy vajon abban benne van-e vagy sem?
előre kérdezd meg ha nem vagy benne biztos hogy benne van.
nekem elől az üvegbe benne van,hogy hátul a lámpa többi részén van e még azt nem tudom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!