Presztízsben szerintetek egy BMW 320xd sedan vagy Egy Audi A4 Avant quattro erősebb?
23-as: Persze hogy megnézik, mert Maserati GT-ből jó ha van 8-10 db Mo-on. Nem mellesleg kb 4 Audi vagy BMW árából jönne ki. Ha nagyon akarnám megtehetném, de ahhoz máshonnan kellene kivonnom pénzeket, amit most semmiképpen nem akarok.
Egyébként meg egyáltalán nem célom, hogy minden utcasarkon körbeállják, láttam már ilyet és engem kifejezetten idegesítene. Legyen presztízse, de azért ne kelljen tömegoszlatást csinálni minden beszállásnál.
Próbáltam az új Mazda 6-ot. Kívülről tényleg nagyon eltalált forma, nagyon szép. De beleülve, vezetve nem adja azt az érzést, mint a két német. Ezt nem igazán lehet megfogalmazni, talán ha autós újságíró lennék akkor menne, ki kell próbálni, bele kell ülni.
Bocs. Nem akartam kötekedni. De a 80%-ra ne mondanám azt, hogy nem tudok dönteni. Ha 80%-ban jobban kívánom a csoki fagyit, 20%-ban a pisztáciát, akkor biztos, hogy csokit veszek. Ha az nincs, pisztáciát a maradék kínálatból.
Ha itt mindenki az első lehetőségről állította volna, hogy nagyobb presztízsben, akkor azt választod, hiába a másodikhoz vonzódol? Ez volt az eldöntendő, ha megfelelően értelmeztem a kérdésed?
Ismerek egy nagyon gazdag fazont. Az alapján akart autót venni, hogy melyiket nem vezetik romák. Figyelte, hogy milyen autóban nem látja őket. Először a Merci esett ki, követte a BMW, az Audi. Meglepődött, mert amikor nem csak az előbbi márkákat figyelte árgus szemekkel, hanem a többit is, látott sok romát Volvót, Peugeotot, Suzukit, Citroent, Fiatot, Porschét, Volkswagent, Opelt, Hondát, Mazdát - és még sorolhatnám - vezetni. Azt mondta, hogy átlag autók között Fiatban, ezt leszámítva Merciben látta a legtöbbet. Ezek között voltak újabb évjáratok is. Nem tudott dönteni. Nagyon ritka autót sem akart, csak ilyen hétköznapiakat mint amilyenek a kérdésben vannak. Megkérdeztem tőle, hogy tulajdonképpen mi bajod van a romákkal? Van egy réteg, amelyik teljesen normális, azokon kívül, akikkel sok gond van. Van ízlésük. Nem tudta megmondani, hogy mi a baja velük. Vett egy új Mercit. Azóta megy az áradozás, hogy milyen kényelmes és szuper. Apropó presztízs, a Mercik nem tetszenek?
25-ös: Hagyjad már ezt a marhaságot, hogy én mennyivel leszek több az autótól! Semmivel sem akarok sem több, sem kevesebb lenni, ettől függetlenül van egy autónak presztízse. Nem értem, hogy egy egyszerű kérdésbe miért kell minden zagyvaságot belemagyarázni?
Nem tudom melyik országról beszélsz, ahol sok ÚJ BMW meg Audi jön szembe az utcán? Ausztria, talán Németország?
Mert én itthon nem tapasztaltam, hogy olyan sok jönne szembe. És most nem a 10 éves meg afeletti pusztulatokról beszélek, mert az nekem egy kategória, függetlenül attól, hogy Suzuki vagy BMW jel van rajta.
Na igen, a Manta idejében az Opel még tudott kocsikat csinálni...
32: Ha 10-ből 9 lehúzta volna az Audit és a BMW éltette volna, akkor igencsak elgondolkodtam volna, de mivel az érdemi hozzászólásokban gyakorlatilag a fordítottja történt, így ez csak megerősített, hogy jól gondolom és érzem a dolgot.
Nekem is van egy ugyanilyen ismerősöm, ő az új Mazda 6-ot vette.
A Mercikből csak a legújabb szériások tetszenek, és abból is csak az E és az S (a ledes lámpások), viszont új autót szalonból elvből nem veszek. De van a családba egy 6 éves E220, és nem nagyon van olyan hiba, ami annak még ne lett volna.
Ezek a lehúzások utálom/nem utálom alapján történnek. Bármelyik autóról be lehet bizonyítani, hogy parasztok vezetik és hogy műszakilag kuka.
Tessék egy példa arra, hogy ha most arra akarnálak rávenni, miért ne vegyél Audit: [link]
Elég szoros kötödésben vannak a Volkswagenek és az Audik, egyes autóik szinte ugyanazok, mégis a Volkswagenekkel van a kevesebb baj. Az új Passat se tetszik? A VW CC?
De nem akarlak befolyásolni.
Ki beszélt itt Pestről? Magyarország csak Pestből áll? De Pesten egy 7-es BMW vagy A7-A8 Audi is tucatautó, a Ferrarik, Rolls Royce-ok meg Lambók között. Meg idehozod Győrt, ahol ott az Audi gyár. Hagyjuk már.
Egy átlagos vidéki kisvárosról beszéljünk.
Kibővítem a kérdésemet még két autóval: Audi A4 Allroad és A5 Sportback.
Tehát a ha BMW 320 xd, A4 Avant quattro, A4 Allroad és az A5 Sprotback közül melyiknek a legmagasabb a presztízse?
(Természetesen mind 2.0 TDI, összekrék, bőr, autómata, full)
A további felesleges körök elkerülése végett tehát nem az a kérdés, hogy melyikkel lehet "kitűnni" a tömegből a legjobban, melyiket állják körbe a Siófoki éjszakába, vagy melyiktől érezném magát többnek az ember. Nem. A kérdés csak annyi, hogy ha megjelenek vele valahol, akkor a 4 közül melyiknek van a legerősebb presztízse.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!