Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Presztízsben szerintetek egy...

Presztízsben szerintetek egy BMW 320xd sedan vagy Egy Audi A4 Avant quattro erősebb?

Figyelt kérdés
Mindkettő ledes nappali menetfényes, bőrbelsős, automataváltós, gyakorlatilag fullextrás lenne. És mindkettő feketében, B oszloptól hátrafele sötétítve. Mindkettő max 1-1,5 éves 20-30. 000-et futott autó és árban sincs lényeges különbség. Nem igazán tudok dönteni

2014. ápr. 29. 12:16
1 2 3 4 5
 1/48 anonim ***** válasza:
31%

Nálam nem számít presztízsnek egy traktormotorral szerelt autó, bármilyen is a márkája. Főleg nem egy 2 literes motorral.

Aki ennyit költ egy autóra, az ne az üzemanyagszámlán akarjon már spórolni, mert a legnagyobb képmutatás.

Szóval, én ha meghallok egy ilyen autóban kerregő koromrakétát, inkább röhögök, minthogy felnézzek rá.

Viszont a full extráért plusz pont nálam. Utálom akik csak azért vesznek fapados a6-ot mert a6, és nem inkább full extrás a4-et.

2014. ápr. 29. 12:20
 2/48 anonim ***** válasza:
54%
Presztizsről szerintem a bmw5 /a6 és fölötte kategóriáról beszélhetünk, de 2 közül inkább a bmw, mivel az sedan, nem kombi mint az audi.
2014. ápr. 29. 12:24
 3/48 anonim ***** válasza:
54%

Menőzésre mindenképpen a bmw-t ajánlom, az a favorit mostanában. De a 2. helyen persze az audi van.

Ha e kettő közül kéne választani a bmw-nek elegánsabb megjelenése van, ez az audi szerintem egyáltalán nem presztízs.

Egyébként nem tudom, hova kéne mutogatni, de vannak olyan autók, amik nagyon kifinomult megjelenésűek, nagyon jók, és nem ilyen hivalkodóak. Nekem ebben a típusban pl. egy Passat tetszene.

2014. ápr. 29. 12:32
 4/48 anonim ***** válasza:

Nálunk a mélygarázsban mellettünk áll a szomszéd 2012-es BMW 320XD-je 60.000 km-el.

Na az "menő" olajtócsákat ereszt magából minden nap.

2014. ápr. 29. 12:47
 5/48 anonim ***** válasza:
54%
Az a klíma kondenzvize, embör!
2014. ápr. 29. 13:26
 6/48 A kérdező kommentje:

1-es: Szerinted ha 11-12 milliós autót akarok venni, akkor 1-2 liter üzemanyagon akarok filérbaszóskodni? szerintem először próbálj ki egy 180 ló körüli kétezres dízelt az Auditól vagy a bmw-től az elmúlt 1-2 évből, és hogyha te ott traktorhangot hallasz, akkor utána menj el a fülészere.

De gondolom neked egy 4.2TDI A8 vagy egy 740d is "traktormotor"

2014. ápr. 29. 13:48
 7/48 A kérdező kommentje:

2-es: Nem mond már, hogy szerinted presztízsben ver egy 6-8 éves A6/5BMW egy gyakorlatilag új, fullos, bőrös, automattás A4 avantot vagy 3-asBMW-t?!

De gyengébbek kedvéért mégyegyszer, tehát nem az a kérdés, hogy a dévu ticó és a Lamborhini aventedor közül melyiknek a nagyobb a presztízse, hanem egy BMW 320xd és egy A4 Avant quattro közül?

2014. ápr. 29. 13:58
 8/48 anonim ***** válasza:
65%

5:

"Embör", hidd el, műszaki diplomával meg tudom állapítani, hogy mi a különbség az olaj és víz között.

Szó szerint folyik belőle az motorOLAJ!

2014. ápr. 29. 14:06
 9/48 A kérdező kommentje:

4-es: Igen hallani mostanában, hogy sok a gond az utóbbi években a Bmw-kkel.

Egyébként azért a presztízsben elég nagy szerepe van az autó méretének. Az Audi majdnem 8 centivel hosszabb és 2 centivel szélesebb a BMw-höz képest, tehát jóval nagyobb, tekintélyt parancsolóbb, nem beszélve a belső helyről.

2014. ápr. 29. 14:06
 10/48 anonim ***** válasza:
46%

A mélygarázsos vagyok.

Akkor a kérdésre válaszolva: én negatív értelemben elfogult vagyok a BMW-vel szemben, pont az említet sok (és nagyon drága hibák miatt). Konkréten nálam egy Suzukinak nagyobb a presztizse, mint egy olyan kocsinak, ami pl egy talalkozò után otthagy pár deci olajat a parkolóban.

Illetve mert mostanában nagyon divat lett a boyracerek körében is, hogy vesznek egy 10 éves pusztulatot, aztán a közúti viselkedésük hagy jópár kivetnivalót - amivel megutáltatják az egész márkát más embereknél.

Az AUDI szerintem elegánsabb, és komolyabb megjelenésű.

2014. ápr. 29. 14:21
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!