Milyen motort vegyek?
Figyelt kérdés
A lényeg, hogy minél könnyebb és erdőben szeretnék vele motorozni, így maximum 250es. Viszont olvastam, hogy a cr125 (ami pont jó lett volna) bizonyos üzemóránként túrni kell.2014. ápr. 28. 16:00
1/6 anonim válasza:
tudsz motorozni?Ha nem akkor simson ha igen akkor cr125
2/6 anonim válasza:
Simson 51, 50-es papírokkal ha egyáltalán papírózottat akarsz.
3/6 anonim válasza:
Mert miért lenne szükséges az 51 est 50 es papírokkal? Kezdjük ott hogy nem is kell hozzá semmilyen papír a biztosításon kívül.
4/6 anonim válasza:
Skyteam Ace 125-nél könnyebb 125-öst nem ismerek. 87kg szárazon. Mondjuk a megjelenése nem biztos, hogy bejön. Nekem mondjuk tetszik: https://www.youtube.com/watch?v=VLtdwAyRLJ0
5/6 Levente1999 válasza:
Aprilia RX 125 mert az nem üzemórás
6/6 A kérdező kommentje:
persze pár simson elkopott a kezem alatt, épp ezért szeretnék egy könnyű 125 endurot. Aprilia rx 125 nézegettem én is, ilyesmi kategóriára gondoltam, papír nélkül csak hobbi célból.
2014. máj. 1. 15:20
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!