Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » A2-es jogosítványhoz milyen...

A2-es jogosítványhoz milyen motort vegyek?

Figyelt kérdés
Tervezem megcsinálni az A2-es jogsit de nem tudom hogy milyen motort vegyek majd. Még nem motoroztam, nincs tapasztalatom (sok biciklizés nem tudom számít e :D). Főként a cruiser motorok tetszenek de igazából az összes többi típus bejön (kivéve robogók). Később majd meg akarom csinálni a korlátlant és egy nagyobb sportmotort vagy cruisert venni. Szerintetek milyen motort érdemes venni tanulómotornak a 35kW-os kategóriába? 20/F

2014. ápr. 21. 23:02
 1/1 lz93 válasza:

Tavaly tettem le az A2-t. Ha sportert vagy cruisert keresel, én egy Yamaha Virago 535-ösön vizsgáztam ez a kategória felső határa is azt hiszem. Sosem fogom megkedvelni, de egy remek motor, és kíváló alapanyag egyedi építésű motor kialakításához. Sportmotorból 400 ccm nincs ebben a kategóriában 35 kW alatt, 250-es Ninja van, de a 125-ös Mito Evo (2T nekem ez van) a 28kW-jával bőven jó tanulásra, csak nem egy feltétlen jó tanulómotor.

Azt kell eldöntene, hogy melyik kategória felé akarsz húzni jobban, mi jön be neked igazán, a cruiser és a sportmotor nagyon messze van egymástól. Próbáld ki mindkettőt és azután döntsed el, a tanpályán biztos lesz Honda CBF 600 azok eléggé sporttúra jellegűek, próbáld ki, ha nagyon bejön akkor úgy is sport irányba fogsz menni, ha nem akkor a túra/cruiser világa fog bejönni.

Sok sikert!

Ja motorok amikre érdemes beruházni... sport kategóriában

Aprilia RS 125, Cagiva Mito 125 illetve a majd remélhetőleg itthon is kapható Yamaha R3 és Honda CBR 300 lesz.

2014. ápr. 22. 14:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!