Milyen motort vegyek?
Figyelt kérdés
Sziasztok! Szerintetek milyen 50-es motort lenne érdemes vennem? Betonon is használnám de azért föld útra is járnék vele. Konkrét típusokat írjatok ha tudtok. Max 150-et költenék rá. Most 1 simsonom van és ehelyett szeretnék valami mást de még nem tudom, hogy mit gyorsaságit vagy esetleg endurot. A simsont is megtartom szóval a simson fanok ne aggódjanak :D Ha tudok olyan motort ami 150-ig belefér van benne erő (50-eshez képest) és még jól is néz ki légyszi segítsetek köszi!2014. ápr. 26. 06:37
1/6 A kérdező kommentje:
Ja és most jut eszembe :D Az egyik ismerősömnél van egy Aprilia Tuareg 50-es 130-ért. Tegnap rakatott rá új gumikat új aksi van benn az ülés újra van húzatva bőrrel. Szerintetek ez a motor megéri? Vagy keresek inkább mást? Továbbra is várom azért a típusokat amik szerintetek jó lehet köszi szépen előre is! :)
2014. ápr. 26. 06:46
2/6 anonim válasza:
Én a helyedbe vennék egy rossz állapotú simsont és feltuningonám mert ezek az 50 endurok meg az ilyenekbe szinte semmi erő nics sokkal többet ki lehet hozni egy simsonból 60/4-es henger meg egy amal karbi és kész is van !!erő is lesz benne meg gyorsan is fog menni!
3/6 A kérdező kommentje:
Van simsonom valami mást szeretnék.
2014. ápr. 26. 16:34
4/6 anonim válasza:
5/6 anonim válasza:
aprilia scarabeo? jó választás lehet
6/6 A kérdező kommentje:
Ja bocs azt elfelejtettem, hogy robogót semmiképpen nem akarok az maradjon a csajoknak :D de köszi azért :)
2014. máj. 1. 01:17
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!