Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Amikor csináltátok a jogsit...

Amikor csináltátok a jogsit akkor szerettétek a gyakorlati vezetést?

Figyelt kérdés
Hányadik óra után éreztétek,hogy sikerülne a vizsga?
2014. ápr. 28. 08:37
 1/6 anonim ***** válasza:
73%

igen. 1968 ban egy moszkviccsal mentünk..azt mondta az oktató a második óra végén, hogy ha bennevagyok, akkor három hét múlva mehetek vizsgára. addig nem kell jönnöm. előtte mentünk egy kört, aztán simán átmentem.

45 éve... azóta kicsit javult a rutinom.

2014. ápr. 28. 09:00
 2/6 anonim válasza:
100%
én 40 óra után mentem el vizsgázni. Akkor már éreztem,hogy sikerülni fog. Ritka az az ember,aki el tud menni a 30 kötelező után. Legalábbis az oktatóm szerint. Ő 2-3 évente csak egyszer találkozik ilyennel.
2014. ápr. 28. 11:06
 3/6 anonim ***** válasza:
én 34 órát vezettem a vizsga előtt. a 30 kötelező után megbuktam egyszer utána még vettem 4 órát. Sosem éreztem úgy, hogy át tudok menni :D A második vizsgán is megbuktam volna amúgy, ha az oktató nem ismeri a vizsgabiztost. Nagyon izgultam az elején és vétettem néhány hibát.
2014. ápr. 28. 11:33
 4/6 anonim ***** válasza:

32 óra volt nekem, elég érdekes okból, oktatónak valahova mennie kellett, aztán akkor mondta, hogy vigyem le, ez ingyen gyakorlás lesz, 30 órát így is le kellett vezetnem, ezt a 2 órát csak úgy " kaptam ".

Gyakorlatot meg sokkal jobban szerettem mint a Kresz tanulgatást. :D

2014. ápr. 28. 23:35
 5/6 anonim ***** válasza:
Az autót nem, a motort igen.
2014. ápr. 29. 08:04
 6/6 anonim ***** válasza:

35. óra után mentem először vizsgázni, de megbuktam.

aztán vettem még 2 plusz órát, másodjára meglett, de most már úgy érzem, azért kellett hozzá a vizsga biztos jó indulata is.

2 hónapja van meg a jogsim, most érzem azt, hogy most már van annyit tudásom, hogy 100% hogy átmennék a vizsgán, de még mindig hibaponttal.

2014. máj. 9. 13:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!