Ti is így csináltátok?
Figyelt kérdés
Holnap lesz a forgalmi vizsgám és az oktatóm mindig mondta,hogy gondolkozzak jóval előre.De ezt nehezen tudtam megszokni,mert mindig úgy voltam vele,hogy úgysem tudom,hogy hova fogunk menni,mert nem én döntöm el,hogy merre menjünk,hanem ő. Max csak tippem volt...Szóval ti is előre gondolkoztatok? Bocsi,ezt nagyon hülyén fogalmaztam meg,de jobban nem tudom.:S2013. okt. 3. 16:06
1/2 anonim válasza:
Nekem azt mondták hogy gondolkodjak,figyeljek és döntsek minél gyorsabban,csináljak mindent úgy ahogy előtte gyakoroltuk.
De majdnem lekéstem a buszomat és nem tudtam wc-re menni úgyhogy a vizsga alatt inkább azon erőlködtem hogy ne szarjak be.
Viszont a vizsgabiztos meg is dicsért milyen szépen vezettem.Hibátlan lett a vizsga.
2/2 anonim válasza:
Én a mai napig előre gondolkodom, és figyelek is messzire előre...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!