Jövöhétén kezdem a vezetést, , ti mit csináltatok az elsö vezetési órátokon?
Figyelt kérdés
Elsö órán már vezettetek?2014. ápr. 12. 19:33
1/6 anonim válasza:
Az óra első felén egy nagy ,üres placcon gyakoroltam a kuplung kezelést, körbe-körbe mentem. A második felén pedig a rutinpályán köröztünk.
2/6 anonim válasza:
Óra első fele üres parkolóban gyakorlás, második felében már forgalomban mentem. Para volt ezerrel, de aztán rájöttem, hogy nincs mitől félnem, mert ott az oktató :)
3/6 A kérdező kommentje:
Értem, kíváncsian várom már én is.
Köszönöm a választ
2014. ápr. 12. 20:02
4/6 anonim válasza:
Óra első felén rutinpályán megcsináltuk az összes feladatot (parkolás, y fordulás, saroktolatás, emelkedőn elindulás) és mivel minden elsőre ment, második felén már mentünk is a forgalomba. Bár én sokat vezettem előtte is, így csak az volt újdonság, hogy másik kocsit vezetek, meg hogy vannak mások is körülöttem.
5/6 anonim válasza:
Nekem az első óra első 10 percébe elmondta az alap dolgokat amik kötelezőek, lámpa, pedálok, stb stb... aztán én is egy nagy területen kezdtem kuplung felenged, megtart, majd fék. Ezt sokszor egymás után, előre hátra menetben, akkor kanyarodás. A második órán ugyanezt kellett gyakorolni, plusz y fordulat, meg egyívű, a harmadik órán gyakoroltuk a felváltást 2esbe, majd 3asba, stb... a 4dik alkalommal forgalomban mentünk főként jobb kezes utcákba, aztán a következő órán már főútvonaltól kezdve körforgalomon át minden volt. Nyugi, menni fog tök izgi az elején az egész :)
6/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm a választ
Egész jól ment a vezetés az első órán ,szinte hasonló feladat volt, kuplungot megtartani stb :)
Várom a következő órákat :)
2014. ápr. 16. 06:57
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!