Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Milyen Autót éri megvenni...

Milyen Autót éri megvenni Maximum 400. 000Ft-ig?

Figyelt kérdés
Ötleteket várok, tanácsokat, tippeket, milyen autót vegyek, (ez lenne az első autóm) és hogy milyen évjárat stb-stb, elég részletes válaszokat várok! válaszaitok előre is köszönöm!
2009. dec. 24. 15:28
1 2
 11/18 A kérdező kommentje:
olyat hallodtam, hogy a biztosítást átlehet iratni pl anyámnak a nevére, akinek nincs jogsija de mivel öreg, így neki olcsó lenne a biztosítás. vagy valami ilyesmi..ez hogyis van?
2009. dec. 25. 14:47
 12/18 anonim ***** válasza:

BMW E30 316 7-8 litert eszik és 100 lóerős benzines, ennyiért már kapsz.

nekem van és nemcserélném le nagyon megbízható és nagyonjó az útfekvése

2009. dec. 25. 21:18
 13/18 anonim ***** válasza:

Suzukit vagy Daihatsut vagy Régi VW golfot vegyél, a többi xar!

Opelt nem győzöd alkatrésszel (fékek, kuplung, szijak és a többi fogyóalkatrész), pözsóknak citröeneknek az elektromos része megy galyra egy év alatt kb aztán meg a többi, a fiatok motorikusan szarok szinte kivétel nélkül.

Csak dizelben gondolkodj és max 1200 köbcentiig és 700-900 kg önsúlyig!

Benzinesre vagy az ennél nehezebbekre rámegy a gatyád!

Plusz minnél könnyebb egy autó annál kevésbé ragadsz be vele a sárba vagy akárhova pl egy suzuki swift ezres motorral egy 30 centis sárral teli telken is képes elsiklani míg egy fiat bravo 1.6 os motorral úgy beragad mint a fos (mert nagy az önsúly)..

Plusz a könnyebb autót tudod tolni de a dögnehézzel semmit sem tudsz csinálni ha bajba kerülsz!

A segítség meg drága önzetlen emberek segítségére meg ne nagyon számíts az utakon!

2009. dec. 26. 12:48
 14/18 anonim ***** válasza:
Suzuki Swift, a régebbiekből. Igaz, hogy nem túl biztonságos, de olcsó megvenned (mivel sokan szabadulnának tőle, mert nem túl menő), és alkatrészt is találsz hozzá sz.rásig (ugyanezen okból kifolyólag).
2009. dec. 26. 21:02
 15/18 anonim ***** válasza:

Annyira jó,hogy mindenki mindent lexaroz,holott lehett,hogy nem is tudja mit xarozott le.Beteg hülye emberek vannak.

Ajánlatom:Skoda Felicia,Ford Fiesta,Alfa 146,ha találsz ilyen árban,Fiat Punto,

2009. dec. 27. 20:18
 16/18 anonim ***** válasza:

Fiat punto, Renault Clio (dízel), Opel Astra. Szerintem kb ezek jöhetnek szóba. Szart meg mindenből ki lehet fogni, vehetsz akármit.

Nekem egy diesel clio-m van, sokan mondták, hogy szar lesz, stb, de igazából nincs sok gond vele, ha meg igen akkoris az alkatrész baziolcsó hozzá. Fogyasztása meg 4-5 liter között, súlya alig van, minusz sok fokban is pöccre indul, szóval én szeretem:)

2009. dec. 27. 22:40
 17/18 anonim ***** válasza:
Nehogy Opelt vegyél! Egy jóbarátom lelkesen megvette a Corzáját. Kívülről szép még nem is rohad. (asszem 350-400körül volt) aztán jöttek a bajok...Néha dadog megrángat. Aztán lemértük. egyik hengerben kisebb a kompresszió, aztán a hengerfejtömítés is megadta magát. És sorra jönnek elő a hibák. Aztán persze a gazdi is nagyon megbánta a vételt...Milyen meglepő...Szóval szerintem ne vegyél Opelt, mert egy ócska varrógép!!! És az is marad! Inkább Japán autókat nézzél.
2009. dec. 30. 00:36
 18/18 anonim válasza:

Ford MOndeo MK2 1.6, vagy 18TD. Ki sem akarsz szállni belőle, ha egyszer mentél vele. Pl. a statisztikák azt mondják, hogy ebben a kategóriában "etalon" a futóműve. "Gombokért kapsz hozzá alkatrészt. Pl. hátsó féktárcsa betétekkel együtt 20.000.-, vízpumpa 8000.-, stb. CROMAX.HU-ra nézz föl. Esetleg szeretettel meghívnálak ide:

[link]

2010. jan. 1. 18:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!