Ötleteket várok, tanácsokat, tippeket, milyen autót vegyek, (ez lenne az első autóm) és hogy milyen évjárat stb-stb, elég részletes válaszokat várok! válaszaitok előre is köszönöm!
Ha ennyi pénzem lenne én az 1.4 es benzines 3 as golfok körül néznék szét vagy 1.4 es opel Astra vagy corsa.
2009. dec. 24. 16:39
3/18 anonim válasza:
Hiába írunk neked tipusokat.Kell, hogy legyen saját elképzelésed.Dízel, benzines? 3, 4, 5 ajtós? Lépcsős hátú, ferde hátú, esetleg kombi amit szeretnél?Kis motorral, nagy motorral?
2009. dec. 24. 16:53
4/18 A kérdező kommentje:
az elképzelésem a következő:
Kis költségvetésü fenntartás, keveset fogyaszt, esztétikailag megfelelő állapotban van, szép autó, 5 ajtós lehetőleg, 1.4-es vagy 1.6os ba gondolkodok, az 1.8as nekem nagy lenne.. benzin dízel teljesen mind1 nálam..
Opel Corsa vagy Astra, Skoda Felicia, esetleg Fiat Puntó.Ezek közül válogass szerintem. Véleményem szerint jók az Olasz autók de sokan lehurrogják.Én nem csalódtam bennük.
2009. dec. 24. 17:13
7/18 anonim válasza:
Azért nem mindegy hogy 1.4 es vagy 1.6 os.1500 felett ugrik a kötelező biztosítás.Diesel és benzines között akár 3-4 liter fogyasztás és mérhető.Diesel kevesebbet eszik.Ha meg már bele csúszol az 1.6 osba az 1.8 as sem több fenntartani .Szerintem 1500 alatt benzines vegyél ha meg 1500 fölé mész akor dieselt mert egy 1.6-1.8-2.0 és benzines már 8-10 körül eszik.Egy 1.9 es diesl meg 5 liter.
2009. dec. 24. 17:31
8/18 anonim válasza:
fiatot semmiképp ne,meg ilyen francia autókban ne gondolkodj! csak német vagy japán
a japánok jók tényleg ,de ha csak 400,000ft van autóra akkor hidd el ,hogy fenntartani sem egyszerü.Mivel első autód a biztosítás is 100 felett lenne évente + ha jársz is vele akkor mondjuk havi 15ezer a benzin ezután még jöhet az új gumi,aksi,egyéb meghibásodás.
Csak akkor vegyél autót ha biztosan fent tudod tartani ami legalább havi 25=>15 a benzin + 9500 a biztosítás
Jah igen jövőre a 10 évesnél öregebb autókat évente kell műszakoztatni.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!