Ilyenből itthon is lehet pénzt keresni?
Sok külföldi műsor van amiben ugye megvesznek egy régi kocsit és felújítás vagy átalakítás után haszonnal tovább adják.
Az ilyennek van létjogosultsága itthon?
Nem gondolkoztam még ilyenen csak magamnak (offroad gép meg ilyenek) amit használhatnék és ahogy láttam a műsorokat eszembe jutott, hogy ebben lehet-e pénz.
Pl lejárt forgalmis Porsche ütött kopott kasznival olcsóbb és ha lehet orvosolni a hibákat egyből többet ér.
Az átalakítás is kis csicsa és végső esetben motor csere lenne tehát nem custom dolgok lennének.
Igaz ha belevágnék sem most lenne,de nem lenne hülyeség :D
Szerintem nincs. Bár, ha felveszed az Edd China nevet akkor talán... :D
Az az igazság, hogy nálunk még nincs kultúrája az autóvásárlásnak. Mindenki csak az órát nézi és képes megvenni 120 000km-rel egy szemmel látható hulladékot, mert abban -óra szerint- kevés van. Ha a vásárlók többsége nem hajlandó megfizetni egy normális autó vagy egy ténylegesen keveset futott autó felárát, akkor gondolod fognak fizetni egy felújított autóért? Nem sok esély van rá. Nagyon kicsi az a fanatikus/márkafanatikus réteg, akik ezért pénzt adnának :/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!