F astra első ablaktörlő a legkisebb fokozaton meg sem mozdul, szélvédőmosáskor és a második fokozaton az utolsó ciklust félbehagyja valahol, a 3. fok jó! Mi lehet a baj?
Bontott cuccot raktál bele?
Nálam csak a visszatérésekkel volt gond, ott állt meg a ciklusokban ahol éppen gondolta. Bontott relét raktam be, a bontóban jó volt, egy hét után a mosás funkciónál újra végállás bajai voltak. Nálad lehet hogy végállás baj lesz, de az előtét ellenállásokban sem volt erős a típus. Az előtét ellenállást ki tudod mérni egy 500 Ft-os piacos műszerrel.
Véleményem szerint a típus nagyon jól szerelhető otthon, én ezért szerettem nagyon, néha még visszasírom. Kasztnin kívül mindent meg tudtam rajta csinálni otthon, ami nem kicsi előny ma.
pl.: alsó "talpas" gömbcsukló csere szervizben 15 eft, otthon 2700,- (alkatrész ár) és egy óra szerelés.
Nekem teljesen megállt nemrég a motor. Szétszedtem a motort. Tiszta rozsda volt belülről. Kitakarítottam, bezsíroztam, azóta jó.
Nem volt egyszerű összerakni, mert a perselyt pontosan kell beilleszteni, de a mágnes össze-vissza rángatja.
Azóta jó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!