BMW fenntartása mennyire húzós?
95-98 körüli évjáratút szeretnék venni, 318i, vagy 320i közül valamelyik.
Ezen típusok szerviz-, fenntartási költségei érdekelnének.
Amiket én megtudnék fizetni, azokban már több km is van, amit gondolom nem csak 2500-as fordulaton 90-el tettek meg...:)
A nagyobbak sem fogyasztanak igazán többet mint a 20i, nem érdemes azt venni. Egy 25i vagy 28i sokkal jobban megy, cserébe kb 10%-al eszik többet, ha meg 8-9 litert eszik egy autó, vagy 9-10-et, az édes mindegy...
Fenntartás alatt nem tudom mit értesz, nézz alkatrész árakat, és abból konkrétan megtudsz mindent. A fékek és a futómű szeret leginkább amortizálódni, meg persze tescos olajat sem érdemes beletölteni, stb...
Ezt a km dolgot szerintem felejtsd el. Egyikben sem lesz 350 000-nél kevesebb, ne ámítsd magad.
Fenntartásban nem lesz húzósabb, mint akármelyik másik hasonló kategóriájú autó.
Bár tudom senki nem lát bele a belsejébe érdemes alaposan megnézni honnan veszed. Ha pl régebben a keleti határszélen az európaihoz képest magasabb kéntartalmú ukrán naftával hajtották, azt a nikasil blokk nem fogja megköszönni.
Keress egy olyat ami kívül belül rendben van. Egy motort olcsóbb rendbe szedni, mint kilakatolni egy kasztnit majd lefényezni :)
Ertem, koszonom a valaszt! Igazsag szerint Nemetorszagbol tervezem behozni az autot, egy olyat amibe 145000 km can irva, tehat gobdolom az is vissz van porgetve , csak remelem nem 350 ezerrol. Amugy nem teszkos olaj kerulne beke, es hasznalatat tekintve nem azert lenne, higy en legyek a varos lidl-driftkiralya, illetve gyorsulasi mini bajnoka. Egyszerre 100 km-nel tobbet nem szoktam autozni, es mivel nyugodtabb sofor vagyok nem 6500as fordu
laton porogbe vegig...inkabb csak elozeseknel...:)
De egyelore csak infokat gyujtok, mert elobb a penz legyen meg. Egyebkent ha van barkinek barmilyen javaslata, hogy milyen benzinest erdemes venni, ami 700 ezer Ft-bol kijon, azt szivesen veszem. Dizel nem kell, mert most egy 13 eves toyotam van, es 5x is meggondolom, hogy nekialljak-e elozni egy 70-el kozlekedo kamniont, vagy sem :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!