Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Ezekről az autókról vélemény?

Ezekről az autókról vélemény?

Figyelt kérdés

[link]

[link]

2014. ápr. 24. 13:51
 1/9 anonim ***** válasza:
Kár, hogy egyiken sincs napfénytető. Nálam már ott elbukik egy autó. Fel nem fogom, hogyha valakinek ennyi pénze van, hogy kérheti ilyen felszereltségben. Vagyis felszereltség nélkül.... Na mindegy. Az elsőnél a beltérről kár, hogy nincs kép... De gondolom nem bőr, hanem máshol is fapad, ha még napfénytető sincsen. Viszont a felni nagyon szép. Mintha a második jobban felszereltebb lenne.... Viszont annak meg a felnije borzalmas.
2014. ápr. 24. 14:13
 2/9 anonim ***** válasza:

Első! Kár, hogy a fáktól nem látod erdőt! Vagy a napfénytető mániádtól a valóságot?

Kérdező! Mindkét autó jól néz ki, de a személyes megtekintés és egy szakember a biztos. Nekem egy kicsit soknak tűnik a leírásban szereplő dicshimnusz. A legtöbbször ez nem egészen így van, de mint írtam, ez csak személyesen ellenőrizhető.

2014. ápr. 24. 16:09
 3/9 anonim ***** válasza:

Hát bocs h igényes vagyok és egy ilyen autótól elvárnám, hogy legyen rajta üvegtető... Jól tud ám jönni nagyon és szép is. Mind kivülről, mind belülről. A büdös életbe nem vennék napfénytető nélküli autót. Ha pl. szakadó esőben véletlen aláfutsz a lámpának, hogy nézed, hogy mikor vált át? Kidugod a fejed és szarrá ázol? Esetleg baleset.. Szakadékba esel, akármi, hogy mész ki egy olyan autóból amin nincs napfénytető. Meg legalább nem kell lehúzni az ablakot ha hideg van, hogy bejöjjön a zaj és csapkodjon a huzat. Napfénytetőt fel kicsit és máris jó. És van egy lap alatta amit el is lehet húzni, amin pedig van rácsos felület is. Tehát bejön rajta szépen annyi levegő, szellő amennyi kell.

Sztem tiszta cink, ha van egy komoly autó és nincs rajta napfénytető. CSak az ablakot lehet húzogatni. Meg idétlenül is néz ki. Üres sima tetővel.. Pff

2014. ápr. 24. 18:15
 4/9 A kérdező kommentje:

Most is napfénytető nélküli kocsi van és tökéletesen el vagyok vele.

Meg elég egy ilyen BMW alapfelszereltséggel is, mivel még így is többet tud mint az astrám.Meg kevesebb dolog romlik el rajta.

2014. ápr. 24. 18:39
 5/9 anonim ***** válasza:
De ezeken van napfénytető, csak nem üveg, hanem gyári tolótető. :) Én is szeretem a napfény, vagy tolótetőt, sőt, amelyik amelyik autómban nem volt, belevágtam egyet. Viszont amióta nem dohányzom és klíma is van a gépben, már nem érdekel különösebben. A huzatmentes szellőzéshez egy ablaklégterelő tökéletesen megfelel, a lámpa aláfutásnál, meg majd dudál a mögöttem lévő, ha menni akar. Szóval, jó dolog a napfénytető, de egy autót csak a napfénytető hiánya miatt lehúzni, nem az igényesség, hanem inkább a sznobizmus jele. Persze ez csak az én magánvéleményem :)
2014. ápr. 24. 19:42
 6/9 anonim ***** válasza:
Csak emberi hülyeségnek tartom az ilyesmit. Egy marhajó családi házat se mondanék jónak, ha csak simán egy forgalmas úton van, nem is a nyugalomban, bárki összefirkálhatja a falat, stb. És simán az utcáról nyílik. Se kert, se garázs és állandóan mennek el pont az ablak alatt.
2014. ápr. 24. 20:35
 7/9 anonim ***** válasza:
Legalább is nekem nem tetszik ha egy autónak csak sima teteje van. Főleg ha egy luxusautó. De lehet csak én vagyok ilyen izé. :) Bár vezetés oktatómnak is mániája volt igazából. Légterelő az ablakoknál pedig nem minden autón áll jól. Pl. nekem coupe autóm van.
2014. ápr. 24. 20:37
 8/9 anonim ***** válasza:

Nekem van napfénytetőm, ami színezett és UV szűrős üvegezésű. Igazából telibefosnám, ha nem lenne :D

Én a hirdetésekben leírt futásokat még akkor is fenntartással kezelném, ha mutogatják a szervízkönyvet. Ebből meg az következik, hogy ha itt sumákolnak, akkor még hol máshol. Ha tényleg igazoltam ilyen kevés a futásuk, akkor BMW fanok 5-600 000-res drágábban is tapsolva vinnék el, és vlaszeg ezek lennének a magyar piacon legdrágábban hirdetett E39-ek. :D

Képeken tényleg szép mindkettő, nekem viszont egy másik perverzióm van, az meg a bőr. Biztosan nem vennék plüssös 5-ert, sem manuális klímásat.

2014. ápr. 24. 23:39
 9/9 A kérdező kommentje:
Minnél kevesebb extra annál kevesebb dolog megy tönkre.
2014. ápr. 25. 06:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!