Szeretnék vásárolni első autónak valami régi és olcsó autót, mit ajánlanátok?
Figyelt kérdés
19 éves vagyok, édesapámmal megbeszéltük, hogy egy régi öreg autót veszünk ketten nekem. Az ár 250.000 forint lenne: átíráson, biztosításon és a többin kívül. Fontos, hogy mindenképp dízel legyen, megbízható, és olcsó legyen az alkatrész hozzá ha esetleg szükség lenne rá. Persze tisztában vagyok vele, hogy egy öreg autónál hibátlant felesleges keresni, de inkább a vélemények, tapasztalatok, esetleg statisztikák érdekelnek: márkákról, motorkonstrukcióról, de a konkrét típusajánlás lenne a legjobb.:) Köszönöm szépen!2014. ápr. 22. 17:24
21/22 anonim válasza:
Skoda Feliciát tesztgyőztesnek hozták ki a Polo, Corsa, kis Peugeot közül. Olcsóbban jobbat szlogennel.
De sajnos 12-15 évesen a kerékívek és az 5. ajtó lakatolásra szorul.
Ha szépen meg van csinálva tuti vétel.
22/22 anonim válasza:
ja, és ha nem ismernéd:
totalcar.hu/nepitelet
a dícséretekkel nem kell törődni, mert a közt sok a hazugság, de a lehúzásokat érdemes elolvasni. Én pl. pont VW polot akartam venni, elolvastam, hogy ilyen szar meg olyan szar, megnéztem kettő példányt, és pontosan azok a típushibák voltak meg bennük, mint amikről a népítéleten olvastam (lyukas tank meg recsegő váltó meg stb) úgyhogy be is láttam gyorsan, hogy egy kalap szara vw, és más típust néztem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!