Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Mi lehet a baj 730-es BMW...

Mi lehet a baj 730-es BMW indítómotor beindul, motor meg kussol,72574 km van benne, és csak 7 éves?

Figyelt kérdés
Én ~47e vettem, és átnézettem akkor semmi baja nem volt. Diplomata VIP reptér transzfer autó volt. Ilyent még nem láttam? Szerelőm meg még alszik. Na most hogyan tovább?

2014. ápr. 22. 05:46
 1/6 A kérdező kommentje:
Ilyent még nem láttam.*
2014. ápr. 22. 05:47
 2/6 anonim ***** válasza:
11%
Kellett neked a használt bmw.. :) Ne számíts sok jóra. Marha sokba fog kerülni, bármi baja is van. De hát akinek luxusautó kell az ne is ijedjen meg az ilyen váratlan költségektől!
2014. ápr. 22. 08:12
 3/6 anonim ***** válasza:
talán indítómotor, bendix adta meg magát
2014. ápr. 22. 10:28
 4/6 A kérdező kommentje:

Meg vártam a hét órát akkor felhívtam szerelőt, fél órán belül ott volt, és még pénzt sem kért. Azt mondta benne van az átnézetésben. - még amikor vettem. Valamit helyre kellet rakni csak.

Mondanom sem kell, - megúsztam - de 180km/h órás átlagot futottam, hogy időbe odaérjek a temetésre, ahol munkám volt. ;)

Nem pénisz pótléknak vettem. Mert van nekem saját is.

2014. ápr. 23. 03:30
 5/6 A kérdező kommentje:
félórán*
2014. ápr. 23. 03:30
 6/6 anonim ***** válasza:
Ha 180-nal mész, könnyen megeshet, hogy további melókat csinálsz magadnak. A baj csak akkor lesz, ha veled lesz dolga az utódodnak.
2014. ápr. 23. 11:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!