Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » 3000-es fordulattal indul a...

3000-es fordulattal indul a kocsim. A bowden van tulfeszitve vagy koszos az indítómotor?

Figyelt kérdés
Szerelötöl jött igy haza, elötte is 2000 volt a fordulatszám. Ha megbillentettem alulról a gázpedált akkor egy picit visszaesett 1800-ra, de nem sokat. Mostmár ez sem hatásos. Ha gázfröccsöket nyomok akkor lejjebb megy 3000-röl 2200-körülire. De ez szerintem nem normális! Mondjuk az is egy hatalmas baj, hogy annyit értek az egészhez, "mint tyúk az ábécé-hez". Ha esetleg valaki tudna segíteni egy kicsit,azt megköszönöm!

2014. ápr. 9. 23:34
 1/7 anonim ***** válasza:
100%

A szerelő igy visszaadta te meg elfogadtad?

Alapjárati motor lehet.

Hullámzik a fordulatszám vagy stabilan áll adott értéken?

Miután felmelegszik visszaesik a fordulat?

2014. ápr. 9. 23:48
 2/7 anonim ***** válasza:
Szerelőhöz vissza, ha Ő rontott rajta akkor kötelessége kijavitani
2014. ápr. 10. 00:28
 3/7 A kérdező kommentje:

Sziasztok!Köszi a tippeket!Az a gond, hogy nem én hoztam el a szerelötöl :(

Az alapjárat, ha gázfröccsöt adok akkor kicsit visszább megy 2000 körülre de aztán nem hullámzik, alapból ilyen magas üresben de egyesben is. Tegnap mentem vele kb 120 km-t de semmi változás... azt utcában mikor inditózom azt hiszik a járókelök, hogy béna vagyok és nyomom a gázt. ("...Nna, ez is nöböl van!..")

Mindegy, amint lehetöségem adódik, vissza fogom vinni.

Másképp lehet, hogy jobban járnék, ha én probálkoznék mondjuk az inditomotor kipucolásával? (Kb. igy gondoltam: féktisztító spray-vel kitakarítani majd WD40-el beolajozni. Leveszem és telinyomom féktisztítóval, rázom- kiöntöm, féktisztítóval újra rázom- újra kiöntöm amig szép tiszta lé nem jön belőle. Ekkor hagyom kicsit, WD40-nel átfújom és a felesleget leöntöm. Mehet is vissza...)Vagy ez igy kontár?

2014. ápr. 10. 11:56
 4/7 anonim ***** válasza:
Hát teliönteni semmiképpen sem tartozik a legjobb ötletek közé.
2014. ápr. 10. 15:54
 5/7 A kérdező kommentje:
:( Mostmár hullámzik a fordulatszám :(
2014. ápr. 10. 22:22
 6/7 anonim ***** válasza:
Ha hullámzik a fordulatszám akkor a bowden kilőve...
2014. ápr. 10. 23:03
 7/7 A kérdező kommentje:
Elektronika hiba volt.
2014. szept. 17. 15:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!