3000-es fordulattal indul a kocsim. A bowden van tulfeszitve vagy koszos az indítómotor?
A szerelő igy visszaadta te meg elfogadtad?
Alapjárati motor lehet.
Hullámzik a fordulatszám vagy stabilan áll adott értéken?
Miután felmelegszik visszaesik a fordulat?
Sziasztok!Köszi a tippeket!Az a gond, hogy nem én hoztam el a szerelötöl :(
Az alapjárat, ha gázfröccsöt adok akkor kicsit visszább megy 2000 körülre de aztán nem hullámzik, alapból ilyen magas üresben de egyesben is. Tegnap mentem vele kb 120 km-t de semmi változás... azt utcában mikor inditózom azt hiszik a járókelök, hogy béna vagyok és nyomom a gázt. ("...Nna, ez is nöböl van!..")
Mindegy, amint lehetöségem adódik, vissza fogom vinni.
Másképp lehet, hogy jobban járnék, ha én probálkoznék mondjuk az inditomotor kipucolásával? (Kb. igy gondoltam: féktisztító spray-vel kitakarítani majd WD40-el beolajozni. Leveszem és telinyomom féktisztítóval, rázom- kiöntöm, féktisztítóval újra rázom- újra kiöntöm amig szép tiszta lé nem jön belőle. Ekkor hagyom kicsit, WD40-nel átfújom és a felesleget leöntöm. Mehet is vissza...)Vagy ez igy kontár?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!