Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Simson km óra miért csinálja ezt?

Simson km óra miért csinálja ezt?

Figyelt kérdés

Kb 15-20 km után nagyjából 10 km/h-t csal lefelé.

Ha megállok pihenni, akkor utána megint jó egy darabig.

A bowden kenve van és a meghajtó szerkezettel együtt új.

2014. márc. 13. 18:58
 1/2 anonim ***** válasza:

honnan tudod hogy elkezdett csalni? talán méred közben gps-el?

amúgy meg minden km óra csal lefelé, a kérdésem hogy akkor így mivel csal minden óra így kevesebb km-t is számol a szerkezet? mert 100-nál az autók is csalnak legalább 10km/h-t lefelé.

amúgy hogyan érted, 15-20 km-t lemotorozol, és egyszer csak elkezd csalni? vagy 15-20km/h felett kezd el csalni?

2014. márc. 13. 21:06
 2/2 A kérdező kommentje:

Onnan tudom hogy csal, hogy mikor megvettem a motort, akkor egy kerékpár km óra volt rajta. Magam szereltem rá egy Simson km órát és mivel gyanússá vált így visszaraktam a kerékpárosat is.

Nem tudom mit nem értesz a kérdésben. Megpróbálom még egyszer (szintén magyarul).

15-20 km motorozás után kb 10 km/h-val kevesebbet mutat mint korábban ugyanakkora sebességnél.

Ha megállok pihenni, akkor egy darabig megint jól mér/mutat.

2014. márc. 15. 19:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!