Simsonom rendesen ment, egyszer leállítottam, fél óra múlva már nem indult be csak tolásra, és csak magasabb fordulaton megy, de azon szépen, alacsonyon lehörög?
Figyelt kérdés
Egyébként ha már beindult, akkor megy jól, csak rúgásra nem indul soha, és alacsony fordulaton lehörög.2014. márc. 11. 18:56
1/8 anonim válasza:
A karbin a keverék arány állító csavaron tekerj beljebb egy kicsit, mert sok benzint kap.
2/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm!
2014. márc. 11. 19:36
3/8 pucuka69 válasza:
Gyertya hézagot kisebbre. (szólj,ha ez volt vagy ha nem)
4/8 A kérdező kommentje:
Nem a gyertyahézag a gond, mind a 4 gyertyával ugyanaz.
2014. márc. 11. 21:14
5/8 pucuka69 válasza:
Akkor én is azt mondom,hogy sok a benzin. De hogy fél óra alatt ez miért változott meg,arra én is kíváncsi lennék. Valahol a karbinál lesz a bibi.(talán az alapjárati fúvóka tartója lazult ki,de ez csak tipp) (azért ha meg van a hiba,oszd meg kérlek,had tanuljak!) :)
7/8 A kérdező kommentje:
Ma beindult. Betoltam, beindult, mentem vele pár kört magas fordulaton, ezután jobb lett sokkal, de 5 perc alapjáraton való pöfögés után leállt, és akkor vettem észre hogy szinte csurgott a kipuffból az olajos trutyi. Azóta nem indul. Nem értem hogy mi lehet ez, hiszen előtte tökéletes volt és egy ujjal sek nyúltam hozzá... egyébként 5 db gyertyával próbálkoztam... hát nincs túl nagy szikra :s
2014. márc. 12. 22:45
8/8 anonim válasza:
nekem is ugyan ez volt a problémám.
a kis kondit cseréld ki az alaplapon lődd be a gyújtást és a gyertya hézagot állítsd be 04 re és láss csodát jó lessz :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!