Mi a tapasztalatotok a Peugeot 307-ről?
Nekem még a régebbi 307 van 3 évesen vettem. Nekem kényelmes, könnyű kezelni. Amit költöttem rá: tavaly vezérlés csere 78 ezer munkadíjjal, múlt héten komplett kuplung szett kinyomó csapággyal munkadíjjal 76 ezer, gyújtás kapcsoló csere, nem fordult el benne a kulcs, szerencse hogy itthon a garázsba, 55 ezer +5 ezer munkadíj. 4 gumi 100 ezer. A jobb hátsó ablak magától lement egy forgalmas parkolóba, szerencse hogy nem raboltak ki, 5 ezer. Klíma tisztítás. Fékbetét csere elől-hátul 20 ezer körül volt a betét munkadíj 10 ezer a szomszéd kis srác csinálta.
30 ezres olaj van ezekbe az 1.6 benzinesekbe és 3 liter kell csak bele,de nem szoktam megvárni, 10 ezrenként szoktam cserélni levegőszűrővel együtt, kapott még 4 gyertyát. Fékolaj és fagyálló csere is volt. A beépített CD tár már az elején tönkrement, azóta is úgy van, szóval csak 1 cédét tudok berakni.
Egyszer leállítottam a bolt előtt és utána nem akart elindulni, kihívtam a szerelőt, előző nap elfelejtettem meghúzni az aksi sarut. A szerelő 2 perc alatt megcsinálta (5 ezer) :) A fogyasztását soha nem szerettem 7-8 liter, pedig nem hajtom. Motor, váltó az megbízható, azt jól összerakták, legalábbis nálam.
A következő autóm az már nem Peugeot lesz, Honda vagy Toyota.
"gyújtás kapcsoló csere, nem fordult el benne a kulcs, szerencse hogy itthon a garázsba, 55 ezer +5 ezer munkadíj"
Jól értem hogy 60 ezerbe került az el nem forduló kulcs? Csak mert azt rohadtul sokallom. Nekem az opelben ugyanez a probléma 5 000 forintomba került.
Igen, bizony nagyon jól értetted, sőt egy hetet vártam a gyújtás kapcsolóra és egy Francia autókkal foglalkozó autószerelő ismerősöm jött ki házhoz és ő cserélte ki. Péntek délután 6-kor mert ötig dolgozott.
És bizony igen, nem fordult el a kulcs, de már előtte hetekkel is néha megakadt. Kérdezz rá az árára és akkor majd elhiszed ez nem Opel. De azért köszi hogy rám támadtál, pedig én csak az őszintét írtam.
Legyen szép estéd.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!