Ha van egy 2. 0 benzines V8-as motor a kocsimban, mekkora Ah akksi kell bele? Mert most 55 ös van benne de szerintem nem jo.
Létezik kétliteres V8-as:
Ha ilyened van, akkor nagyon boldog lehetsz :-)
Egyébként ezt csak a gyári dokumentációból vagy az alábbi táblázatból tudhatod meg:
A használandó akkumulátor kapacitása ugyanis nem csak a lökettérfogattól függ: meghatározza a motor működési rendszere, az elektromos fogyasztók teljesítménye, a jármű tervezett üzemeltetési hőmérséklete, a sűrítés és még számtalan dolog.
egyébként nehogy azthidd hogy a 8V a voltot (feszültséget) jelenti, az a szelepek száma (valve)
szóval ne keress 8 voltos akksit :D
A tegnapelőtt 18:06-kor írt válaszban volt egy link, ami egy PDF-re mutatott. Elolvastad? Én ugyanis meg is találtam benne a gyári előírást... (12V 44 Ah, 55 Ah vagy 62 Ah)
Egyébként nem kizárt, hogy elegendő bele az 55 Ah-s is, csak az akku már rég a közelében sincs a névleges kapacitásának. Érdemes egy autóvillamossági szerelővel megnézetni, mit mond, ő ugyanis nem csak üresen tud kapocsfeszültséget mérni, hanem van terhelővillája, amivel kellő terhelés mellett is meg tudja mérni, mire képes az akku. Az indítás szempontjából pedig ez utóbbi adat lényeges.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!