ElektromosMotoromVanFelujitottukSorraEszi azAksikatMar 8volt bennes megint rosszak1,5ev alat egy bolt szervizeben csinaltatom esValoszinu a toltoArosz amit a szerelo allitolag megvizsgalt mit tehetek ha a tolto a rosz? Reklamalhatok? Szamlat nemadott
Kín volt elolvasni. Legközelebb tisztelj meg minket azzal, hogy használod az írásjeleket!
Ha jól vettem ki ebből a zagyvaságból, akkor felújítottatok egy mocit, de a töltőjét már képtelenek voltatok magatok kimérni egy a piacon is kapható 2000 Ft-os műszerrel. Elvitted egy szakihoz aki bevizsgálta és nem adott számlát. Most a számla hiánya miatt akarsz reklamálni, vagy azét mert a szaki azt mondta jó a töltő, de szerinted nem az, vagy a rossz töltő miatt akarsz reklamálni a szakinál aki bevizsgálta?
Megfogalmaznád szép kerek mondatokban?
"Aztortent hogy vettem 4 ujjaksit 3 evig birniakall 15500 ft / db 3 honapalatt 2 meghalteljesen vettem bele megint 2 megint 2 meghalt. Es vettembele ismet 2 ot azis most a szerelom aztmondja h 1 kell bele a masikszerelo azt hogy4"
Ujjak nem kellenek bele, azokkal nem működik! Nem vetted olcsón az akksikat annyi pénzért, bár nem tudom mekkorák vannak benne, de 12Ah-sra gondolok.
Ha 4 db akksi van benne, akkor 2 db-ot kicserélni hülyeség, mert hazavágja a többit is. egyet pedig még nagyobb hülyeség kicserélni!
Egyszerre illik a 4 db-ot cserélni.
Ha a töltőd rossz, de a szaki nem vette észre, akkor mossa kezeit, mehet a sóhivatalba!
Szóval mennyivel tölt az a töltő, mit mutat a műszer?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!