Tankol valaki etanolt?
Figyelt kérdés
Észrevettem, hogy újra 100ft körüli a különbség a benzin és az etanol között. Lehet, hogy újra megérheti tankolni. Használja valaki? Mik a tapasztalatok?2014. ápr. 18. 17:10
1/4 anonim válasza:
mi rakunk bele időnként ,2 rész benzinhez 1 rész szeszt,megy ezzel is rendesen,
2/4 anonim válasza:
Mi nem tankolunk vele, mert károsítaná a rendszert (kézikönyv szerint).
3/4 anonim válasza:
Én próbáltam egyszer fele fele arányba, nekem nagyon megdobta a fogyasztást 5,5 literről 7,5-re.
4/4 anonim válasza:
Az etanolból amikor csak azt tankolod, 20-25%-al többet fogyaszt a gépjármű. Tehát ha 330 az E85, 420 a 95-ös, akkor az a +20%-os fogyasztásnövekedés miatt rögtön 400Ft lesz, így pedig nem akkorra a megtakarítás.
Tartós E85-ös használathoz érdemes a motort finomítani a megnövekedett fogyasztásigény miatt, de időszakos 1:1 vagy 2:1 arányú tankolás esetén, amivel kicsit kitisztítható a rendszer, ahhoz ez felesleges
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!