Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Suzuki lámpa probléma? Ötletek?

Suzuki lámpa probléma? Ötletek?

Figyelt kérdés

Régi 1.3-s Swiftem van ami gyakran nem veszi az 1-t vagy a lükfercet. Közismert probléma ez a Suzukiknál. Piros lámpánál ugye úgy szabványos várakozni, hogy üres és sárgánál váltás... csak, hogy a Suzukinál ez néha problémás mert az istenért nem akarja venni az 1-t és ameddig kínlódok veled addigra rég zöldre vált a lámpa és persze a mögöttem lévők türelmetlenek, dudálnak (ez a legnagyobb gáz egy megyei jogú város egyik körútján). Eddig úgy várakoztam, hogy 1-be hagytam és kinyomott kuplunggal vártam, de az utóbbi napokban azt vettem észre, hogy mikor benyomom a kuplung pedált akkor kattan vmi, feltételezem ezt a módszert a kinyomó csapágy nem nagyon kedveli. Am. tavaly 1x az is előfordult ennél az autónál, hogy a kuplung pedál kiment és nem lehetett váltani vele. Szerencse ez nem nálam volt, de igen csak félek, hogy ez velem is előfordul.

Mi ilyenkor a legjobb megoldás? A dupla kuplung se segít mindig.

2014. ápr. 18. 12:57
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:
De nem mindig csinálja ezt csak ritkán. Írták már itt ezen az oldalon egy másik kérdésnél, hogy ez egy tipikus Suzuki hiba.
2014. ápr. 18. 19:48
 12/13 anonim ***** válasza:
Leginkább a 2-es szokta magát megadni, mivel azt használod a leggyakrabban. A rüki meg alapból elég sok swiftnél recsegős. Van abban a váltóban egyáltalán olaj?
2014. ápr. 18. 20:43
 13/13 anonim ***** válasza:

akkora baromság ez a tipikus szuzuki hiba...te meg bekajálod..volt egy marha, akinek ez volt a problémája, neked meg azt mondta, hogy mindegyik ilyen.

húsz éve csak szuzukink van, volt már vagy nyolc darab, de egyik sem romlott el..

ez is tipikus szuzuki, a hibamentesség..

megasztán...ha valaki úgy teszi fel a kérdést, hogy szuzuki lámpa probléma, annál már semmin nem kell csodálkozni..

jóreggelt!

2014. ápr. 19. 16:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!