Pannónia blokkom 3 gyűrűs dugóval szerelt. Hogy lehet?
Figyelt kérdés
van egy Pannónia blokkom és ma láttam meg ahogy benéztem a kipufogó nyíláson hogy 3 gyűrű van a dugón. úgy tudom hogy 2-nek kéne lenni...2014. ápr. 16. 22:03
1/4 anonim válasza:
Simsonhoz is lehet kapni ilyen dugattyút, semmi extra :)
Úgy tudom azok már könnyített kiadások, ergó jobban pörögnek.
2/4 anonim válasza:
Egy ismerősöm mondta, aki most újít fel egy pancsit, hogy régen valami nyugati motoron látták hogy 3 gyűrű van és ezt elkezdték majmolni, mert rohadt menő hogy nekik is 3 gyűrűs a pancsi.
Értelme nem sok van. A kompresszió 2 gyűrűnél se szökik el, ha nem kopott. A 3 gyűrűs dugónak viszont nagyobb a súrlódása.
Elsőnek: Simsonba senki nem rak 3 gyűrűs dugót. 1 gyűrűset szoktak rakni a szétreszelt tuning gépekbe.
3/4 anonim válasza:
Pannóniákhoz nagyon sokféle dugattyút használnak. A gyári mellett létezik kisipari 2 és 3 gyűrűs, az agyonfúrt motorokba 250-es MZ dugattyúját erőlködik bele (aztán nem érti a paraszt, miért zörög a dugattyúcsapszeg a fejnehéz, gyárinál legalább 1,5 mm-rel nagyobb átmérőjű dugótól), de vannak, akik márkás utángyártottakat használnak. A franc se tudja, mit mókoltak bele abba a szerencsétlen blokkba.
4/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat.
2014. ápr. 17. 16:50
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!