Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Miért nem indul be?

Miért nem indul be?

Figyelt kérdés
Vettem egy Suzuki Eko-t a gazdája azt mondta, hogy már régóta állt nála és nem foglalkozott vele. Amikor hozzám került csupa olaj volt mindene. Lemostam, kipucoltam a karbit, a fúvókát, letakarítottam a hengerfejet is, tettem bele üzemanyagot is, letakarítottam a gyertyát is. Szikra van, üzemanyagot kap a motor csak nem indul be. Amikor próbálom betekerni be sem puffog. Mi lehet ennek az oka?

2014. ápr. 16. 10:19
 1/9 szelepke ***** válasza:
Fújj bele a szívócsonkba egy kis féktisztítót,attól életre szokott kelni.
2014. ápr. 16. 11:41
 2/9 kata kata ***** válasza:
Kompresszióval, hogy áll a gépezet?!
2014. ápr. 16. 12:18
 3/9 A kérdező kommentje:
Van kompresszió is. Megpróbálom a féktisztítós dolgot hátha..
2014. ápr. 16. 12:32
 4/9 A kérdező kommentje:
Fújtam a szívócsonkba féktisztítót, kicsit megszivatóztam és akkor sem indul. Más ötlet?
2014. ápr. 16. 15:39
 5/9 kata kata ***** válasza:
Szedd ki a gyertyát,szellőztesd át a motort mert már biztos,hogy teli van benzinnel.Utána tegyél bele egy új gyertyát és indíts.Ha nem indúl be akkor ezek után már csak a főtengely szimeringek cseréje lehetséges ,mert mint írod sokáig állt a gép.Így a szimeringek tönkre mentek és elősűrítésnél plusz levegőt szív be.
2014. ápr. 16. 15:54
 6/9 A kérdező kommentje:
Rendben köszönöm a segítséget! Megpróbálom még a motor szellőztetést. Ha nem sikerül ez sem akkor ezek a szimeringek kb. mennyibe kerülnek?
2014. ápr. 16. 17:34
 7/9 kata kata ***** válasza:
Meg kell nézned a benne lévők pontos méretét,hogy nehogy rossz méretet vásárolj.Pontos árat nem igazán tudok,kb:5-600 ft darabja.
2014. ápr. 16. 18:08
 8/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a segítségedet! :)
2014. ápr. 16. 20:52
 9/9 anonim ***** válasza:

benzin álló szimeringet vegyél, az a duplája...

én azt is megnézném, hogy hol áll a gyújtás, mert szép és jó, ha van szikra, de ha utógyújtáson van, vagy túl nagy az előgyújtás, tekerheted Moszkváig, akkor sem fog beindulni...

2014. ápr. 17. 00:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!