Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Szerintetek mi lehet a baj?

Szerintetek mi lehet a baj?

Figyelt kérdés
Simson swalbe KR51 motorom van és amikor hidegen próbálom indítani a karburátor túlfolyóján folyik a benzin. Beindul de amikor elkezd folyni a benzin leáll és csak szivatóval indul. Kifolyik belőle kb 1,5dl benzin. Amikor sikerül beindítani utána a folyás megszűnik és hibátlanul megy egy rúgásra indul könnyen gyorsul szóval megy mint az óra. De ez a folyás ez nagyon tud idegesíteni. Sajnos nem igazán értek a motorokhoz ezt is úgy örököltem. Várom a segítségeteket tanácsokat

2014. ápr. 15. 13:20
 1/6 anonim ***** válasza:
szar a tűszelep
2014. ápr. 15. 13:39
 2/6 szelepke ***** válasza:

Tűszelep nem rémül meg egyik napról a másikra.

Felakadt az úszó.

Menj vele egy terepet,és jólesz.

2014. ápr. 15. 13:45
 3/6 A kérdező kommentje:
Lehet hogy lényegtelen amit írok de azóta van így amióta több benzin van a tankban. A szerelő barátom kicserélte benne a megszakítót mert rossz volt. elhoztam a motort ment is mint a szél. örömömben belevágtam majdnem 3 liter benzint és azóta van így, és csak hidegindításkkor ha meleg a motor semmi gond vele
2014. ápr. 15. 13:53
 4/6 szelepke ***** válasza:

Hideg motornál kinyitod a benzincsapot folyik?

Meleg motornál nemfolyik?

Ez nekem magas...:-)

2014. ápr. 15. 13:57
 5/6 A kérdező kommentje:
igen hideg motornál amikor szivatóval indítom beindul, néhány másodperc elkezd folyni a benzin, a motor leáll uttána megint csak szivatóval indul lassan eláll a folyás és megy mint az óra. ez már nekem is magas
2014. ápr. 15. 14:05
 6/6 kata kata ***** válasza:
Nem zár rendesen, hidegen a tűszelep,vagy felakad az úszó.
2014. ápr. 15. 18:39

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!