Mennyivel növelheti a benzinköltséget, ha minden nap plusz egy alkalommal meg kell állnom az autóval?
Vezetési stílustól is függ, de elhanyagolhatóan kevés lehet a költsége az ilyesminek.
Ilyenről még nem hallottam. Nincs fölösleges pénzem, sosem voltam tehetős, nagyon komolyan optimalizálok fogyasztásra (bár mivel hobbimotoros vagyok, ez nem a pénz miatt van, csak hobbi s nekem ésszerűbb is úgy, ahogy csinálom :D), de ilyen nüansznyi semmikkel sosem foglalkoznék.
Ha nincs nagy forgalom, belövöd, kitapasztalod, mikor kell elkezdened gurulni (motorfékkel rosszabbul jössz ki a legtöbb esetben), hogy pont megállj, amikor kell. Akkor legalább nem fékezed el a lendületet. Persze az újabb elindulás valamit ront, de most komolyan, ez elképesztően minimális lehet, ebben biztos vagyok.
Mondjuk utolsó azt finoman megjegyezném, hogy mennyire retardált dolog amit csinálsz.
Nem tudom mennyibe fájt a motor mire "megpiszkálták", de gondolom nem 2 fillér volt. Aztán döntöd bele a benzint 20 liter szám meg a méregdrága olajat - ráadásul ilyen "tunningal" minden bizonnyal pár tízezer km-re csökken a gép élettartama, aztán megy ahogy megy. E helyett meg vehettél volna egy rendes motort, ami erősebb, gyorsabb és akkor sem tudsz 10 literes fogyasztás kihozni belőle (olaj nélkül), ha akarsz.
Persze a te dolgod...
# 15
HA a 130-as korlátozás érdekel akkor minek kell olyan motor, ami 254-el megy?
Amúgy én a motorozásban nem a nagy sebességet, hanem a jó gyorsulást szeretem. Ahhoz meg nem nagyon kell spéci gép, hogy egy 81LE-s apriliát odaverjen valami.
Azzal mondjuk nem lehet vitatkozni, hogy szereted a 2T hangját (bár ezt a perverziót nem tudom megérteni). Azzal viszont simán, hogy egy tunningmentes, normálisan használt 250 RS pl.: 40-50e km-t simán elmegy generál és nicasilozás nélkül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!