Mennyivel növelheti a benzinköltséget, ha minden nap plusz egy alkalommal meg kell állnom az autóval?
Mert egyébként sose kell megállnod? Oké, hogy nincs lámpa, de nincs egy kereszteződés sem, ahol esetleg elsőbbséget kéne adni? Vagy gyalogosok? Vagy buszt kiengedni? Vagy kihajt eléd egy bringás? Vagy bármilyen más forgalmi ok?
Szerintem inkább ne ajánld fel neki, ha ennyire számon tartod ezt az egy megállást :)
semmi plusz költségbe nem kerül...
amúgy is egy rendes ember akinek szívességet tesznek megköszöni (nem pénzel mert azt ugyse fogadná el) havonta és/vagy ünnepekkor ajándékot ad...
ital, bonbon vagy hasonló....
a leirásban inkább arra gondolnak h megállsz fél órára, leállítod és mivel lehűl a motor újra hideg motor van az elején...
évi max 1500 ftba kerül, de az nagyon max.... de gondolom vmivel úgyis megköszöni a fuvart...
7-es vagyok. Valóban, nem 100ezret keresek, de ez attól független. Ha valaki autót vagy motort vesz, akkor tudja fenntartani is, ha meg nem akkor ott a bicikli, 2 zsömlével meg egy bögre tejjel vigan leteker 15-20 km-t az ember :) Múlthéten mentünk a haverokkal Szombathelyre motorral, ami oda vissza 970 km, ez:
- benzinben 146 liter benzin, azaz 6 tankolás, ez forintban 63656 ft (Agip Super Plus 98 benzin)
- a 6 tankoláshoz kellet 3 liter full szintetikus olaj, ez 13500 ft
- az autópályán nem faszariskodtam 15000-es fordulat felé pörgetni és 240 km/h-ig húzni neki hogy rendesen kiégjen a kipufogó, pedig ilyenkor 18-20 liter fölé megy a fogyasztás, 2T-s imádja a benzint hörbölni :)
- magyarán ez az út ami kb. 2 napos túra volt, 77156 ft értékű üzemanyag és olaj illant el a kipufogóból a levegőbe, puff neki. Ha minden jól megy, nyáron betudok szerezni egy V2-es 800ccm-es kétütemű blokkot, már alig várom (1 tank=26 liter=76km).
Ezzel a hozzászólással nem "vagizni" akarok, vagy azt érzékeltetni hogy az ember úgy vegyen meg valamit hogy fenn is tudja tartani!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!