Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Audi kulcs tanítás elemcsere...

Audi kulcs tanítás elemcsere után?

Figyelt kérdés
Elemcsere után nem működik a kulcs. Hogy tudom beprogramozni egy kulccsal?
2014. ápr. 14. 09:33
 1/10 anonim ***** válasza:
Biztosan jó elemet raktál bele? Nagyon sok fajta laposelem van.
2014. ápr. 14. 12:42
 2/10 anonim ***** válasza:
100%

Legközelebb nyitott zárnál cserélj elemet, akkor nem esik ki a szinkronból. Vedd elő a pótkulcsot, csinálj egy zárás-nyitást, aztán használd az elemcserés kulcsot, elméletileg működnie kell.

Ezt meg most találtam, egy próbát megér:

VW/AUDI/SEAT/SKODATávirányítóprogramozása

1. Kapcsold a gyújtást ON állásba és hagyd benn a kulcsot.2. Egy második kulccsal mechanikusan zárd be a jármû¬vet a sofõ¬r ajtajánál.3. A távirányítón nyomd meg az UNLOCK gombot egyszer, és a duda egyszermegszólal.4. Várj 6 mp-et és nyomd meg az UNLOCK gombot egyszer, hogy aktiváld a kódolásifolyamatot. A távirányító most programozva van.

Megjegyzés:

További távirányítók programozásánál ugyanez a folyamat, kivéve, hogy azUNLOCK gombot 2.3, illetve 4-szer nyomd meg a különbözõ¤távirányítóknál.Például: Ha 2 távirányítót programozol, nyomd meg az UNLOCK gombot 2-szer 1 mp-esidõëközökkel, így kell ismételni 3. és 4. távirányítónál.5. Kapcsold a gyújtást OFF állásba.6. Vedd ki a kulcsot a gyújtáskapcsolóból és ellenõRrizd a mûRködést.7. A kódolási folyamat 4 távirányítóig ismételhetõw.8. A gyújtáskapcsolót OFF állásba kell kapcsolni két távirányító programozása közben.

Távirányítótörlése

1. Gyújtáskapcsoló ON állásba és hagyd a kulcsot benne.2. Egy második kulccsal mechanikusan zárd be a jármû–vet a sofõ–r ajtajánál.3. Nyomd meg a távirányító UNLOCK gombját 5-ször 1 mp-es idõàintervallumokkal. Arövid dudaszót hallasz.4. Várj 6 mp-et és nyomd meg az UNLOCK gombot egyszer, hogy aktiváld amemóriatörlést.5. Kapcsold a gyújtást OFF állásba és a távirányító most törölve van.

2014. ápr. 14. 22:55
 3/10 A kérdező kommentje:

Köszönöm az eddigi segítségeket!

Igen, jó elemet raktam bele.

Sajnos a pótkulcs nincs meg, úgyhogy csak egy kulcsos megoldás jöhet szóba. :(

2014. ápr. 15. 09:57
 4/10 anonim válasza:
Köszi! Nekem működött. Ment a +
2016. febr. 19. 18:34
 5/10 Miraabel0 válasza:
Sziasztok nekem ugyan az a bajom van csak én igy vettem az autót gondoltam kicserélem az elemet mivell nem villágitott , kicseréltem de mégsem jó és ráadásul csak 1db kulcsom van . Hogy tudom betanitani egykulcsal a kis volkswagen lupomat ? :)
2017. jún. 29. 20:29
 6/10 zumizumi válasza:
Megnyomod a jeladót,aztán dugd a kulcsot a zárba.Manuálisan csinálj egy nyitást(balrafordit),majd rögtön egy zárást(jobbrafordit).Ezt a müveletet max 1 perc alatt csináld meg.Aztán már müködik is.Nekem a könyvében igy van leirva és müködik is.Audi A4B5 1999
2018. júl. 1. 12:54
 7/10 akiellenáll válasza:
Nekem azt írja: bezárt ajtónál 1x megnyomni a nyitás gombot, kulccsal kinyitni az ajtót, aztán megnyomni a nyitás, vagy zárás gombot. Q3-nál nekem működik.
2019. nov. 23. 00:31
 8/10 Asabasa válasza:
Hatalmas köszönet 2-nek! Audi A6 (C5) működik! Mindent a leírtak szerint csináltam (távirányító programozása), de először nem működött, utána megpróbáltam úgy, hogy távirányító törlése és utána távirányító programozása és lás csodát működik.! Még egyszer köszönöm!
2020. nov. 16. 15:08
 9/10 anonim ***** válasza:

Nálam is kulcs tanítani gond van.

98as Bora Tdi. Végén ebayen komplett kulcsot. A szárat bemasoltattam. Immot fel tudtam tanítani de a távirányítót sehogy sem sikerül. Se vcds se mechanikus úton. A gyári és a két új is 433mhz-es. Annyi hogy az új 3 gombos nem kettő.

2020. nov. 23. 19:06
 10/10 chysky1992 válasza:
helo nekem is probléma merült fel a távirányitóval nem nyitja az autot Audi A4 2016 még nem cseréltem az elemet de mar szét szedtem a kulcsot igy is szükséges lesz a tanitása elem csere után?
2020. nov. 27. 20:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!