Audi kulcs tanítás elemcsere után?
Legközelebb nyitott zárnál cserélj elemet, akkor nem esik ki a szinkronból. Vedd elő a pótkulcsot, csinálj egy zárás-nyitást, aztán használd az elemcserés kulcsot, elméletileg működnie kell.
Ezt meg most találtam, egy próbát megér:
VW/AUDI/SEAT/SKODATávirányítóprogramozása
1. Kapcsold a gyújtást ON állásba és hagyd benn a kulcsot.2. Egy második kulccsal mechanikusan zárd be a jármû¬vet a sofõ¬r ajtajánál.3. A távirányítón nyomd meg az UNLOCK gombot egyszer, és a duda egyszermegszólal.4. Várj 6 mp-et és nyomd meg az UNLOCK gombot egyszer, hogy aktiváld a kódolásifolyamatot. A távirányító most programozva van.
Megjegyzés:
További távirányítók programozásánál ugyanez a folyamat, kivéve, hogy azUNLOCK gombot 2.3, illetve 4-szer nyomd meg a különbözõ¤távirányítóknál.Például: Ha 2 távirányítót programozol, nyomd meg az UNLOCK gombot 2-szer 1 mp-esidõëközökkel, így kell ismételni 3. és 4. távirányítónál.5. Kapcsold a gyújtást OFF állásba.6. Vedd ki a kulcsot a gyújtáskapcsolóból és ellenõRrizd a mûRködést.7. A kódolási folyamat 4 távirányítóig ismételhetõw.8. A gyújtáskapcsolót OFF állásba kell kapcsolni két távirányító programozása közben.
Távirányítótörlése
1. Gyújtáskapcsoló ON állásba és hagyd a kulcsot benne.2. Egy második kulccsal mechanikusan zárd be a jármû–vet a sofõ–r ajtajánál.3. Nyomd meg a távirányító UNLOCK gombját 5-ször 1 mp-es idõàintervallumokkal. Arövid dudaszót hallasz.4. Várj 6 mp-et és nyomd meg az UNLOCK gombot egyszer, hogy aktiváld amemóriatörlést.5. Kapcsold a gyújtást OFF állásba és a távirányító most törölve van.
Köszönöm az eddigi segítségeket!
Igen, jó elemet raktam bele.
Sajnos a pótkulcs nincs meg, úgyhogy csak egy kulcsos megoldás jöhet szóba. :(
Nálam is kulcs tanítani gond van.
98as Bora Tdi. Végén ebayen komplett kulcsot. A szárat bemasoltattam. Immot fel tudtam tanítani de a távirányítót sehogy sem sikerül. Se vcds se mechanikus úton. A gyári és a két új is 433mhz-es. Annyi hogy az új 3 gombos nem kettő.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!