VW kulcs tanítás hogy működik?
Figyelt kérdés
3B-s Passatról van szó. Szóval ha rendelek ebay-ről egy nyers kulcsot, azt hogyan tudom használni? Nyilván a toll részébe bele kell marni a mintát, azzal megyek kulcsmásolóhoz. Fórumokon láttam leírásokat, de nem tiszta. Ugye az immo-t is kéne tudnia, meg hogy nyissa/csukja az ajtókat. Ezekhez mi kell, hogy működjön? Van, ahol olyat láttam, hogy házilag meg lehet, máshol azt írták, kell hozzá a VAG kábel. És a kulcs kiválasztásánál miket kell nézni? Ha oda van írva, hogy Passat 3B, az már oké ,vagy azon belül lehet még eltérés ?2013. jún. 24. 12:48
1/2 anonim válasza:
Nem egyszerűbb egy ww szervizt meglátogatni és ott venni? Azzal tuti nem lesz gondod.
2/2 anonim válasza:
A nyers kulcsba át kell tenni az immo áramkörét a régi kulcsból. Ebből következik hogy olyan nyers kulcsot kell rendelni amelyikben ki van alakítva neki a hely.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!