Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Hogy egykereküzzek motorral?

Atomanti19 kérdése:

Hogy egykereküzzek motorral?

Figyelt kérdés

nagyon szeretnék megtanúlni egykeréken motorral menni

de nem tudom hogyan és mint kezdjek hozzá, meg féltem is a motorom eléggé. arra gondoltam hogy le szedem a idomokat és úgy de a váz még akkor is eltőrhet vagy valami komolyabb.

mit tegyek?

hogyan kezdjek neki?

mire figyeljek?

.

.

.

minden normális választ köszönök

#motor #tanítás #egykereküzés
2012. okt. 5. 23:01
 1/3 anonim ***** válasza:
42%

előszöris, kezdj ROBOGÓVAL vagy valami könnyű,gyenge géppel!

Elején csak húzd fel próbáld meg megemelni puszta kézzel az elejét... stb. azután tudsz majd csak térdelve menni stb. jobb lenne tapasztalt stunterektől kérj tanácsot,személyesen!:D

2012. okt. 5. 23:06
 2/3 A kérdező kommentje:

oh köszönöm :D

esetleg simsonnal meg tudnám csinálni?

vagy nem túl gyenge hozzá?

2012. okt. 5. 23:08
 3/3 anonim ***** válasza:

Robogóval szinte felesleges próbálkozni.

Simson már jó kezdésnek, de csak óvatosan:

lábak a hátsó lábtartón (remélem, megvan.. :), súlypont a hátsó kerékhez, amennyire csak lehet. Kezdetnek így próbáld kiemelni egy kicsit az orrát _gázadás_nélkül_

Ha ez már biztosan megy, kicsit emeli az orrát, és nem vagy bizonytalan a gépen, akkor gurulsz kettesben, behúzott kuplung, közepes gáz, megemel, emelés közben kuplung erősen rácsúsztat. No, itt legyél óvatos, mert könnyen kiugrik alólad a paripa...

2012. okt. 5. 23:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!